Kies jij als themakleuren voor je bruiloft voor blush pink & peach? En houd je van bloesem en kant? Deze styled shoot met als thema blush barn wedding staat bomvol inspiratie voor jullie bruiloft met een rustiek thema waarin de kleuren lichtroze en perzik veel terug zullen komen.

Door fotografe Sanne werden we gevraagd om mee te werken aan deze geweldige styled wedding shoot. Vanaf het moment dat ze ons het plaatje schetste, waren we al helemaal verkocht. Weddingplanner & stylist Eveline werd ingeschakeld om het creatieve werk voor deze shoot te verzorgen. Samen met Eveline zaten we om tafel om te bepalen welke items van Weddingdeco.nl het beste bij deze sfeer passen en welke echt onmisbaar zouden zijn voor het totaalplaatje.

De eyecatchers? De mega ballonnen met tasselslingers, dit ziet er zo leuk uit voor jullie trouwreportage! Je vult ze met helium en na de fotoshoot kun je ze in of voor jullie trouwlocatie plaatsen (met een gewichtje aan de onderkant). Double duty dus!

Vlak voordat Eveline langs kwam, waren de vintage champagneglazen in de kleur blush binnen gekomen. Die mochten natuurlijk niet ontbreken voor het bruidspaar! Wat een prachtige glazen zijn dat en ze passen perfect in dit sfeertje.

Als wij zouden gaan trouwen, zouden we het wel weten met dit thema. En nu zijn we natuurlijk benieuwd, zijn jullie even enthousiast als wij?

Kijk mee naar de mooie foto's die Sanne maakte & be inspired!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Rustic Woodsy waar we veel voor je hebben verzameld.

Aan deze prachtige styled shoot met het thema Blush Barn Wedding hebben meegewerkt:

Fotografie: Sanne Popijus
Trouwjurk: La Nova Bruidsmode
Colbert: Alexander Roodfeld
Vlinderstrik: Mrs. Bowtie
Styling & organisatie: Wedding Eve
Bloemen & styling: Stijlvol Groen
Bruidstaart & sweets: Sugarlips Cakes
Decoratie & glazen: Weddingdeco.nl
Bruidsmake-up & Bruidskapsel: Bride's and Beauty
Sieraden bruid: Robert den Haag juwelier
Stationary: Leintjes.nl
Meubels & signs: In Posh Style
Locatie: De Olmenhorst
Bruidspaar: Rens & Rosanne

Gepubliceerd op:

ThePerfectWedding.nl Bloved logo Hochzeitswahn logo Sweet Violet Bride