Bedankje bruiloft

Jullie gaan trouwen, hip hip hooray! Het organiseren van jullie bruiloft kost veel tijd, maar gelukkig hebben jullie genoeg vrienden en familie die jullie willen helpen voor jullie bruiloft. De bruiloft verloopt perfect en jullie hebben een dag gehad om nooit te vergeten. Aan het einde van de dag willen jullie iedereen een bedankje geven voor de fijne hulp die jullie gehad hebben. Of aan alle gasten die hebben bijgedragen aan deze mooie dag. Op onze webshop is er altijd een leuk bedankje te vinden voor jullie gasten. Dit kan een bedankje zijn van snoephartjes tot sleutelhangers. 

Eetbaar bedankje

Een bedankje dat altijd wordt gewaardeerd is een eetbaar bedankje. Zo kun jullie de gasten een chocolade reep meegeven met een mooie wikkel naar keuze. Een ander leuk bedankje is een hartblikje. Hier kunnen jullie je eigen naam en de trouwdatum op laten zetten. Het hartblikje kunnen jullie vullen met minihartjes, fruithartjes of chococonfetti.

Een origineel trouwbedankje om aan het einde van jullie bruiloft weg te geven zijn de bedankblikjes. Dit zijn nootjes in een blikje, verkrijgbaar in verschillende hippe designs. Ook dit bedankje kunnen jullie laten maken met jullie naam en/of trouwdatum.

Non-food bedankje

Creatieve bedankjes vind je bij de non-food bedankjes. Hoe leuk is het om alle gasten aan het einde van de bruiloft een sleutelhanger, bewaardoosje of een houten waaier mee te geven als bedankje? Op een warme bruiloftsdag kun je de gasten in de ochtend al verrassen met een papieren of houten waaier.

D.I.Y. bedankje

Een do-it-yourself, oftewel een doe-het-zelf bedankje is erg populair om als cadeau weg te geven. Met een d.i.y. bedankje kunnen jullie zelf invulling geven aan de vorm van het cadeau. Bij ons vind je vulling (bijv. chocoladehartjes, mr & mrs snoepjes, pepermuntrolletjes), zakjes, doosjes, potjes en labels & stickers als d.i.y. bedankje voor de bruiloft. In het assortiment vind je een ruim aanbod aan diverse creatieve bedankjes. 

Cadeaus als bedankje

Aan de organisatie van jullie bruiloft werken veel mensen mee. Denk bijvoorbeeld aan de getuigen, jullie ouders of de bruidsmeisjes. Wil je een cadeau meegeven als bedankje voor het helpen organiseren van jullie bruiloft? Bij Weddingdeco.nl vind je een ruim assortiment aan leuke, creatieve en nuttige cadeaus. Hierbij kun je denken aan mokken, een tasje, sleutelhangers of een gift card.

Bekijk de producten