• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Gedroogd fruit

Lees meer Toon minder

Zijn jullie op zoek naar een origineel gepersonaliseerd trouwbedankje? Onze blikjes gedroogd fruit kunnen altijd op enthousiaste reacties rekenen. Gebruik de blikjes om jullie gasten na afloop van de bruiloft te bedanken voor hun aanwezigheid. Personaliseer deze trouwbedankjes met jullie eigen tekst en datum via onze ontwerptool. Kortom; een origineel bedankje voor op jullie bruiloft!

per pagina
6 items
per pagina
6 items
Lees meer Toon minder

Gepersonaliseerd blikje met gedroogd fruit

Yes! Ze zijn super leuk en origineel. Op deze pagina vind je een uniek en gezond alternatief voor traditionele trouwbedankjes: gepersonaliseerd gedroogd fruit. Deze heerlijke én gezonde traktaties zijn perfect om je gasten te bedanken en ze iets bijzonders te bieden op jullie bruiloft.

Gedroogd fruit is niet alleen heel erg lekker, het is ook voedzaam. Het bevat een overvloed aan vitamines, mineralen en antioxidanten, waardoor het een gezonde snackoptie is. Het mooie van deze trouwbedankjes is dat je ze kunt personaliseren volgens je eigen wensen en stijl. Of je nu wilt gaan voor een romantisch ontwerp met jullie namen en trouwdatum, of juist een speels en kleurrijk ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het bestelproces bij is eenvoudig, je kunt online je gewenste gedroogde fruit en ontwerp selecteren. Ons productieteam zorgt ervoor dat jouw gepersonaliseerde trouwbedankjes met zorg worden samengesteld en op tijd worden geleverd voor je bruiloft.

Dus, als je op zoek bent naar gezonde en unieke trouwbedankjes die je kunt personaliseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met deze gepersonaliseerde gedroogde vruchten geef je je gasten iets smakelijks en gezonds om van te genieten en laat je hen zien hoeveel je hun aanwezigheid waardeert.