• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Zeep

Lees meer Toon minder Laat de liefde bruisen met onze gepersonaliseerde zeepjes als trouwbedankjes, een fris en uniek cadeau voor je gasten. Deze zeepjes, verkrijgbaar in verschillende vormen en met een print of tekst naar keuze, zijn de perfecte manier om dankbaarheid te tonen. Laat je gasten genieten van de delicate geur en het prachtige design, een tastbare herinnering aan jullie bijzondere dag.
per pagina
16 items
per pagina
16 items
Lees meer Toon minder

Een Geurige Herinnering aan Jullie Grote Dag

Onze gepersonaliseerde zeepjes zijn niet alleen een genot voor de neus, maar ook een lust voor het oog. Kies uit vierkante of rechthoekige zeepjes en personaliseer ze met een speciale boodschap of een unieke print die bij jullie bruiloftsthema past. "Love bubbles over, just like soap," is slechts een voorbeeld van hoe je de gasten op een originele manier kunt bedanken en hen iets speciaals kunt geven om aan jullie dag terug te denken.

Voor Gebruik of Decoratie

Of je gasten nu besluiten de zeep te gebruiken of het voor de sier neer te leggen, deze bedankjes zijn een prachtige toevoeging aan hun huis. Elk zeepje is zorgvuldig vervaardigd met de beste ingrediënten, zodat het niet alleen mooi is, maar ook heerlijk ruikt. Een praktisch en esthetisch trouwbedankje dat de zintuigen prikkelt.

Met Liefde Gemaakt in Dordrecht

Alle zeepjes worden met veel liefde en aandacht voor detail door ons team in Dordrecht gemaakt. Deze persoonlijke touch garandeert een hoge kwaliteit en een snelle levertijd, zodat jullie bedankjes ruim op tijd klaar zijn voor de grote dag. Kies jouw favoriete design en laat ons de perfecte zeepjes creëren als symbool van jullie liefde en waardering voor de gasten.