• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Bloeipotloden

per pagina
7 items
Lees meer Toon minder

Bloeipotlood: Een Uniek Bruiloftsbedankje voor een Bloeiende Toekomst!

Ontdek het magische Groei/Bloei Potlood van Sprout, een innovatief product dat schrijven en tuinieren samenbrengt op een milieuvriendelijke en leuke manier. Dit unieke potlood is niet alleen een schrijftool, maar ook een klein wonder dat je laat zien hoe mooi de natuur kan zijn. Schrijf je ideeën, notities of schetsen op en geef je potlood daarna een tweede leven door het te planten.

Hoe werkt het?

  1. Gebruik en Geniet: Schrijf zoals je dat met elk ander potlood zou doen. Het Groei/Bloei Potlood van Sprout is gemaakt van duurzaam materiaal en gevuld met hoogwaardig grafiet, wat zorgt voor een soepele schrijfervaring.

  2. Plant en Verzorg: Wanneer je potlood te kort is geworden om comfortabel vast te houden, is het tijd om het te planten. Plaats het potlood met de zaadcapsule naar beneden in een pot met aarde of direct in je tuin. Geef regelmatig water en zet de pot op een zonnige plek.

  3. Kijk en Verwonder: Na een paar weken zie je de eerste scheuten verschijnen. Het potlood transformeert in een prachtige bloemenplant, waardoor je niet alleen je tuin opfleurt, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Een Perfect Bruiloftsbedankje

Wil je je gasten bedanken op een unieke en duurzame manier? Het Groei/Bloei Potlood van Sprout is het perfecte bruiloftsbedankje! Het symboliseert de groei en bloei van jullie liefde en geeft je gasten een blijvende herinnering aan jullie speciale dag. Elk potlood is een zaadje van liefde dat kan uitgroeien tot een prachtige bloem, net zoals jullie huwelijk zal bloeien.

Waarom kiezen voor het Bloeipotlood trouwbedankje?

  • Milieuvriendelijk: Verminder afval en help de natuur door gebruikte potloden een tweede leven te geven als bloemen.
  • Leuk en Educatief: Een geweldige manier om kinderen te leren over duurzaamheid, de levenscyclus van planten en de vreugde van tuinieren.
  • Uniek Cadeau: Het perfecte cadeau voor vrienden, familie, collega's of jezelf! Breng een glimlach op iemands gezicht met een cadeau dat blijft groeien.

Geef je schrijfwerk een blijvende impact en bedank je gasten met het Groei/Bloei Potlood. Schrijf, plant en zie de wereld bloeien!

Personaliseer het bedankje met behulp van onze gebruiksvriendelijke ontwerptool om het een nog persoonlijker tintje te geven. Dit duurzame trouwbedankje wordt geproduceerd in onze eigen Dordrechtse drukkerij, waarbij een super snelle levering gegarandeerd is. Bestel nu en geef jullie gasten een persoonlijk bloeipotlood trouwbedankje cadeau.