• Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren

D.I.Y. bedankjes maken

D.I.Y trouwbedankjes zelf maken

De leukste trouwbedankjes maak je zelf! Maar hier heb je natuurlijk wel de juiste attributen voor nodig. Jullie willen je gasten bedanken voor hun komst en dan is er niks leukers om hun te verassen met een origineel trouwbedankje. Het wat helemaal leuk is! De trouwbedankjes maak je helemaal zelf. Je geeft er hiermee een persoonlijke twist aan. Neem een kijkje in onze shop en bestel je favoriete d.i.y. items eenvoudig op Weddingdeco.nl. 

Bedankzakjes

Met onze bedankzakjes kan je alle kanten op. Wij hebben o.a. linnen zakjes, kraft zakjes en uitdeelzakjes met mooie prints. Vul ze met bruidssuiker, chocolade en andere lekkernijen. Het blijft voor jullie gasten een grote verassing wat er in de bedankzakjes zit. 

Bedankdoosjes en potjes

In onze shop vind je genoeg originele bedankdoosjes en potjes. Van kartonnen doosjes tot aan Mason Jar Ball potjes en glazen melkflesjes. Ook hiermee kan je alle kanten op. Genoeg keuze en variatie om leuke trouwbedankjes zelf te maken. Doe er een leuk cadeautje in of vul de doosjes/potjes met een lekkernij. 

Labels & stickers voor de leukste trouwbedankjes

Vergeet je geen label of sticker aan je bedankje te doen? Hiermee maak je het bedankje helemaal af! De labels & stickers zijn er verschillende soorten en maten. Kies een standaard ontwerp of ontwerp je eigen etiket. Personaliseer ze met jullie trouwdatum en namen. Zo maak je het bedankje nog persoonlijker! 

Smaakvolle bruidssuiker voor de trouwbedankjes

Hebben jullie al de bedankzakjes, doosjes of potjes uitgezocht, dan is het tijd om het bruidssuiker hiervoor uit de kiezen. Wij hebben smaakvol en zoet snoepgoed! Vul je bedankjes bijvoorbeeld met de kleurrijke mini chocoladehartjes. Ze zijn er in allerlei kleuren. Willen jullie de nadruk leggen op dat jullie net getrouwd zijn? Dan zijn de 'Just Married' snoepjes super leuk als bruidssuiker vulling voor de bedankjes of zijn ook leuk om op een candy table neer te zetten. Zelf  bruiloft dankjes maken wordt hiermee super leuk.