Bloeipotlood bedankje lovely chique

Bloeipotlood bedankje lovely chique

Levertijd: (2 werkdagen)
39,80 Prijs p.st: 1,99
Bloeipotlood bedankje lovely chique is te bestellen in veelvoud van 5. De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 20.
Bloeipotlood bedankje lovely chique
Bloeipotlood bedankje lovely chique
39,80 Prijs p.st: 1,99
Spaar 5 punten i
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 8,9!
Omschrijving

Wil je je gasten op een unieke manier bedanken? Dit groeipotlood is het perfecte bruiloftsbedankje! Het staat voor de groei van jullie liefde en geeft je gasten een blijvende herinnering aan jullie dag. Schrijf je ideeën, notities of schetsen op en geef het potlood daarna een tweede leven door het te planten. Elk potlood zal uitgroeien tot prachtige bloemen, waar je gasten nog lang van zullen genieten.

Hoe werkt het?

1. Gebruik en Geniet: Schrijf zoals je met elk ander potlood zou doen. Dit potlood is duurzaam en schrijft soepel.

2. Plant en Verzorg: Is je potlood te kort geworden? Plant het dan in de aarde met de zaadcapsule naar beneden. Geef het water en liefde en zet het op een zonnige plek.

3. Kijk en Verwonder: Na een paar weken zie je de eerste plantjes groeien. Het potlood verandert in een mooie bloemenplant en helpt de natuur een handje.

Let op: 
Omdat de gepersonaliseerde kaartjes speciaal voor jou zijn geproduceerd kunnen deze helaas niet retour worden gestuurd. Kijk je ontwerp daarom goed na voor je bestelt, dit is definitief. 
Specificaties
EAN2633914361399
ArtikelnummerB-57-0003
Breedte6.0 cm
Hoogte22 cm
MateriaalPapier