Mooi gekalligrafeerde krijtborden zijn super trendy dit seizoen. We krijgen veel vraag naar deze borden. Toen wij deze DIY tegen kwamen konden we jullie deze dan ook niet weerhouden! Organiseer een gezellige avond met vriendinnen en ga aan de slag met deze mooie krijtbordjes. Hieronder vertellen we je stap-voor-stap hoe je de mooiste krijborden voor jouw bruiloft gemakkelijk zelf maakt.  

DIY krijtbord
Wat heb je nodig: 

Krijtbord diy

1. Knip de template uit zoals op de foto hierboven is weergegeven. Plak het ontwerp op het krijtbordje vast met washi tape, zodat het papier niet verschuift. 

2. Plaats een stuk grafietpapier tussen de eerder opgeplakte template en het krijtbord, met de kant die afgeeft naar beneden. 

Krijtbord diy

3. Probeer nu eerst een klein stukje over te trekken met potlood om te kijken of het papier goed ligt. Lukt dit niet, draai het papier dan weer om. Voor je de template van het krijtbordje verwijderd, controleer dan even of je alle lijnen hebt overgetrokken en niets bent vergeten. 

4. Gebruik nu de krijtstift in één vloeiende beweging om het ontwerp weer over te trekken. Het beste is om kleine foutjes pas weg te poetsen zodra de krijtstift opgedroogd is, gebruik hiervoor een zachte doek. 

Klik op de foto hieronder om de templates te downloaden voor de 6 kleine bordjes. 

Krijtbord diy

Klik op de foto hieronder en download het design voor het grote Best Day Ever krijtbord. 

Krijtbord diy

Bekijk hier al onze krijtborden.

Heel veel plezier met het maken! Wij zijn benieuwd naar jullie resultaat.

Credits: Deze DIY komt oorspronkelijk van Weddingstar. Fotografie en styling Lorrie Everitt