Yay, jij gaat trouwen! Wat een mooi vooruitzicht! Maar soms kan het ook stress opleveren. Schakel op dat moment je bruidsmeisjes in en zorg voor een relax avondje. Maskertjes, lekker eten en…films! Deze films kan je niet missen voor een movie night met je vriendinnen!

1. Bridget Jones’s Diary

Ja, wie kent Bridget Jones niet? Samen met je vriendinnen is dit lachen, gieren, brullen. Van deze feelgood movie word je intens vrolijk! Jouw zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast is dit ook een heerlijke film om te kijken rond de feestdagen! Ligt de popcorn al klaar?

2. Dirty dancing

Deze klassieker mag natuurlijk niet missen in dit rijtje! Baby die achter de stoere, onbereikbare jongen gaat: woah! Hoe gaat dit aflopen? Natuurlijk is de kans groot bij klassiekers zoals deze dat je de film al een keer hebt gezien, maar dat maakt helemaal niet uit! Een goede film is de herhaling waard.

3. She’s the man

In deze hilarische film met Amanda Bynes gaat Viola verkleed als haar broer om in het jongens voetbalteam te spelen op zijn school. Dit levert uiteraard fantastische scenes op, omdat Viola zich moet voordoen als een jongen. Ze wordt verliefd op haar kamergenoot, en dat is niemand minder dan Channing Tatum. Die ook nog eens meerdere keren shirtloos te zien is. Vinden wij niet erg!

4. The Notebook

Wellicht niet de vrolijkste van allemaal, maar zeker wel romantisch en super geschikt om met je besties te kijken! Deze kan je dus niet missen voor een girls night in. Ga er lekker voor zitten en houd de tissues bij de hand. Samen met je bruidsmeisjes lachen en huilen; zie jij het al voor je?

5. Pitch Perfect

Een van de “nieuwste” films uit het lijstje: Pitch Perfect. In deze film wordt veel gezongen. Heerlijk om mee te blèren samen met je bruidsmeisjes. Dit is de ultieme feelgood movie om je movie night mee af te sluiten!

Bonus tip: Mamma mia

Deze heeft op Netflix gestaan, maar is momenteel niet meer te vinden op het platform. Mocht de film weer terugkomen: zeker kijken! Zing samen met je bruidsmeisjes hard mee met de liedjes van ABBA . Jouw stress is in no time verdwenen! Droom weg van het mooie Griekenland en laat je inspireren door de bruiloft van Sophie. Er zitten ook tips bij wat je wél en niet moet doen, zoals je drie potentiële vaders uitnodigen. Dat is gegarandeerd smullen tijdens movie night!

Bonus tip: The Princess Diaries

Ja, nog een dagboek in het rijtje! Hij is niet te vinden op Netflix, maar als jij hem nog ergens hebt liggen, dan is het zeker de moeite waard om deze film op te zetten. In het kader van voorbereiden kan je natuurlijk ook deel 2 kijken. Hierin moet onze prinses trouwen! Goed kijkvoer dus. Gegarandeerd een succes voor movie night! Het gerucht gaat dat er misschien een deel 3 aan komt. Wij duimen hard met zijn allen!

Wat is jouw all time fave voor een movie night? Laat het ons weten in de reacties!