Als je denkt aan het een bruiloft met het thema Carnaval, krijg je misschien als eerste een beeld van veel toeters en bellen, foute muziek en een Brabants tintje. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar het kan ook anders! We stellen je met deze styled wedding graag voor aan het thema Chique Carnaval...

Een out of the box thema

Fotografe Moniek van Gils is iedere keer weer op zoek naar thema's die net even wat anders zijn en waar je out of the box mee kunt denken. Samen met Wedding Eve en Leintjes Exclusief heeft ze de handen ineen geslagen voor een Chique Carnaval bruiloft thema. De kleuren blush pink, wit en goud werden de leidraad van de styled shoot. Combineer dat met kleurrijke ballonnen en speelse details en er ontstaat een vrolijk effect! Aan alles is gedacht en dat maakt deze styled shoot ook een compleet plaatje voor jouw bruiloft.

Zeker in de sweet table zijn er vele carnaval elementen terug te vinden: popcorn, donuts en suikerspin. Yummy! Door de vintage meubels, het houten paard en de vele (vele!) bloemen heeft de styled wedding een bonte doch zachte uitstraling gekregen. Wij zeggen, geniet mee!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Carnaval Chic waar we veel voor je hebben verzameld.

Aan deze prachtige styled wedding voor een chique carnaval bruiloft hebben meegewerkt:

Organisatie & Fotografie: Moniek van Gils Fotografie
Organisatie & Stationery: Leintjes Exclusief
Styling: Wedding Eve
Decoratie, champagneglazen & mason jars: Weddingdeco.nl
Meubels, servies en interieurdecoratie: Happy Vintage
Bloemenstyling: Bloemenmeisjes.com
Hairstylist & accessories: Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist
Haaraccessories: Fashion Hair Accesoires
Make-up & Hair: Netanya Luschen
Jurk: Victor’s Wedding Design
Ballonnen: Presents and Balloons
Taart: Sugarlips Cakes
Sieraden: DRKS Online
Locatie: Het Heerenhuys in Rotterdam
Paard: Trends for Rent
Kledinghanger: Ter Attentie
Model: Marjolein de Visser

Gepubliceerd op:

ThePerfectWedding.nl Burnett's Boards logo