Wil jij graag een bruiloft met romantische en vintage accenten? Ben je gek op pastelkleuren? Ben je eigenlijk gewoon op zoek naar een goede dosis bruiloftinspiratie? Dan hebben we voor jou de perfecte setting! Deze styled shoot laat je zien hoe je een spring pastel bruiloft kunt realiseren, precies op tijd voor jouw lentebruiloft!

Lentebruiloft trend van 2015

Met een palet van frisse pastelkleuren en de combinatie van vintage met een vleugje boho laten we je zien hoe je de trend van dit jaar kan verwerken op jullie trouwdag. Als je deze shoot dan nog eens plaatst op een romantische locatie in de Drunense Duinen, is het plaatje compleet. Voor deze styled wedding shoot mocht Weddingdeco.nl weer producten leveren die prachtig bij het thema aansluiten. We vinden het altijd zo gaaf om het dan terug te zien!

Ook het styled wedding team had veel plezier om de shoot te maken. Fotograaf Sanne vertelt: "Het is Lente! Het bruidsseizoen staat weer voor de deur en na een aantal inspirerende workshops zat mijn hoofd vol ideeën. In samenwerking met een aantal geweldige collega's hebben we deze Spring Pastels Vintage Shoot gedaan op Landgoed Bosch en Duin. Een stijlvolle bruidegom en een elegant mooie bruid met pastelkleurige bloemen. Romantische styling, kant, een heerlijke sweet table vol kunstwerken, een kristallen haarsieraad, vintage details en een schitterende omgeving. De perfecte setting voor prachtige plaatjes!"

Wie dit jaar gaat trouwen in de lente zal zeker blij worden van deze spring pastel bruiloft inspiratie. Kijk mee naar de mooie foto's die ze maakte & be inspired!

Meteen inspiratie opdoen voor producten uit deze shoot? Bekijk dan zeker eens ons thema Lentebruiloft waar we veel voor je hebben verzameld.

Aan deze prachtige styled wedding met het thema Spring Pastel bruiloft hebben meegewerkt:

Fotografie: Sanne Popijus
Trouwjurk: Namanama
Vlinderstrikken: Bartek Design
Bloemen: De Rozebottel
Bruidstaart & sweets: Sugarlips Cakes
Decoratie & mason jars: Weddingdeco.nl
Bruidsmake-up & Bruidskapsel: Charlotte's Visagie
Haaraccessoire: Fashion & Hair Accessoires
Styling: Best Day Ever Events
Locatie: Landgoed Bosch en Duin
Bruidspaar: Ruud & Nathalie

Gepubliceerd op:

ThePerfectWedding.nl The Wedding Blog BE logo