Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid waar je altijd van hebt gedroomd. Het plannen van deze onvergetelijke dag kan echter behoorlijk overweldigend zijn. Maar maak je geen zorgen! Speciaal voor alle aanstaande bruidsparen hebben wij een wedding checklist en een wedding kalender gemaakt. Download ze nu snel en zo zal het plannen meteen heel wat makkelijker zijn!

Wedding Checklist

Wedding checklist

De wedding checklist loopt vanaf 12 maanden voor de bruiloft en beschrijft per maand welke belangrijke taken je moet afvinken. Natuurlijk is dit voor iedereen net wat anders maar zo krijg je wel een duidelijk beeld van alle taken die je moet uitvoeren en hoever van tevoren je deze moet plannen. In de wedding checklist is ook ruimte voor eigen notities zodat je extra gedachtes en to-do’s kunt noteren! De wedding checklist is hier te downloaden. Print hem uit of gebruik hem digitaal. Aan jou de keuze.

Wil je liever je eigen planning maken aan de hand van een kalender? Dat kan natuurlijk ook!

Wedding Kalender

wedding kalender

Speciaal voor jullie hebben wij een mooie kalender opgesteld waarin je zelf vrij bent om alle maanden en dagen zelf in te delen vanaf 12 maanden voor jullie bruiloft. Ook in deze kalender is er ruimte voor notities zodat je net die extra’s nog kunt noteren! De wedding kalender is hier te downloaden. Print hem uit of gebruik hem digitaal. Aan jou de keuze.

Met de juiste checklist en een kalender wordt het plannen van jullie bruiloft veel makkelijker!

Dus keep calm and get married!