Men thoughts

Zo koop je een trouwpak!

Hoe koop je een trouwpak? Ik, Jennerino, geef tips en vertel wat ik te weten ben gekomen over het kopen va trouwpakken tijdens mijn zoektocht! Lees je mee?
> Lees meer

Zo plan je de perfecte huwelijksreis!

Bezig met het plannen van de huwelijksreis? Ik, Jennerino, neem je mee in mijn avontuur naar het altaar. Lees mee hoe wij onze huwelijksreis hebben gepland.
> Lees meer

Hoe een man zijn getuigen vraagt

Hoe vraagt een man zijn getuigen? Ik, Jennerino, neem je mee in mijn avontuur en vertel je over mijn ervaringen. Lees je mee?
> Lees meer

Hoe stel je de gastenlijst samen?

De gastenlijst maken was misschien wel de moeilijkste taak in de voorbereidingen van onze bruiloft. Het lijkt heel simpel, maar als je er daadwerkelijk aan moet beginnen is dat nog verdomd lastig. Voor ons zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos. Beide kennen we nogal wat mensen, maar de vraag is: wie komen er wel of niet op de bruiloft? Wie komen...
> Lees meer

Hoe kies je een trouwlocatie?

Hoe kies je een trouwlocatie? Het lijkt makkelijk, maar dit is het niet. Ik, Jennerino, neem jou mee in mijn reis en ik geef jouw tips!
> Lees meer

Hoe ik haar ten huwelijk vroeg

Het begon allemaal een jaar geleden, in Disney! Toen vroeg ik mijn lieve vriendin Mandy ten huwelijk benieuwd hoe? Lees hoe ik haar ten huwelijk vroeg!
> Lees meer

7 producten(en)