Gefeliciteerd! Jij hebt JA gezegd! Je zit vast al vol met ideeën en bent druk met plannen! Maar hebben jullie al nagedacht over de getuigen? Want zij zijn onmisbaar op jullie grote dag. En willen jullie bruidsmeisjes op jullie bruiloft? Of wat dacht je van een ceremoniemeester? Stuk voor stuk speciale en persoonlijke taken, daarom is het extra leuk om jouw getuigen, ceremoniemeester of bruidsmeisje op en speciale en persoonlijke manier te vragen!

Persoonlijke cadeaus

Credit: Lott's Photography

Een tas vol cadeaus

Gelukkig hebben wij al wel nagedacht over een speciaal en persoonlijk cadeau. Zo hebben wij canvas tassen die je kunt personaliseren en prima kunt vullen met kleine cadeaus voor the lucky girls. Ook onze toilettassen zijn een hit onder de bruiden! Met verschillende teksten, kleuren en opdrukken wordt het bijna niet persoonlijker. Super leuk toch? En ze zijn ook nog eens heel handig om belangrijke spulletjes mee te kunnen nemen op de grote dag!

Persoonlijk cadeau: tassen

Zeg het met een T-shirt

Naast de gepersonaliseerde items zijn onze T-shirts ook heel leuk om te geven wanneer je ‘de’ vraag stelt. De shirts hebben verschillende teksten zoals; Girls Night Out, Sip Sip Hooray, I Do Crew en nog veel meer. In de verschillende kleuren zwart, wit, grijs, licht blauw en lichtroze. Voor de liefhebbers: er is ook een mannelijke variant van de T-shirts!

Persoonlijk cadeau: T-shirts

Vraag het met een kaartje

Een kaartje blijft leuk om te krijgen! Met onze speciale collectie Wil Je... Kaarten kun je iedereen vragen, van bruidsmeisjes, best man, getuigen en ceremoniemeester; en dat allemaal in dezelfde trouwhuisstijl! Is wijn er voor jullie in voor en tegenspoed geweest? Dan zijn onze gepersonaliseerde wijnfleslabels zeker een tip om te geven! 

Persoonlijk cadeau: kaart

Nog meer gepersonaliseerde items

En wat dacht je van deze leuke producten die je ook kunt laten personaliseren!

  • De glazen fles met beugelsluiting wordt gegraveerd met het initiaal en de naam van de ontvanger. Vul de fles met whiskey, wijn of een andere lekkere drank. 
  • Een trendy zakspiegel is natuurlijk ideaal voor iedere vrouw en een leuk aandenken aan de grote dag.
  • Een foto zegt meer dan duizend woorden, geef een mooi fotoframe cadeau. Personaliseer de tekst op het glas met jullie namen en een persoonlijke tekst.
  • Bereid je voor in deze prachtige gepersonaliseerde kimono met elegante bloemenprint in aquarel. Ideaal wanneer je haar en make-up worden gedaan. 
  • Geen excuus om een dansje over te slaan op jullie trouwdag met deze handige opvouwbare ballerina's in een tasje! 
  • Personaliseer een stoere whiskeyfles of prachtig whiskeyglas door middel van een naam en initiaal. 

Persoonlijke cadeaus

Met één van deze spulletjes weet je zeker dat je jouw getuigen, bruidsmeisjes en ceremoniemeester met een persoonlijk en origineel cadeau vraagt. Nu kunnen ze eigenlijk geen nee meer zeggen!

Tip: De cadeautjes zijn ook heel leuk om als bedankje te geven na de bruiloft.

Succes verder met alle voorbereidingen voor jullie grote dag!