Zijn jullie echte natuurliefhebbers, en op zoek naar een origineel thema voor jullie bruiloft? Dit is de perfecte oplossing! Deze styled shoot vond plaats in Avifauna, hét vogelpark van Nederland. Door de kleurrijke vogels, de grappige aapjes en het tropische uiterlijk van het park, lijkt het net of je echt in de jungle bent! Zet een mooi stel in zomerse trouwkleding voor de lens en de shoot is helemaal af. Genieten jullie mee?

urban jungle wedding

Tropical state of mind

Om een tropische jungle shoot echt tropisch te maken, is één ding heel belangrijk: kleur! Lekkere zomerse kleurtjes zoals roze, geel en groen zie je overal terugkomen. In het bruidsboeket, de decoratie, de kleding van de bruid en bruidegom, de bruidstaart en zelfs in de dieren. Een super vrolijk en tropisch geheel wat natuurlijk wel compleet gemaakt wordt door de locatie. Het mooie uiterlijk van het park zorgt ervoor dat je je echt in de natuur waant. Ook fijn, na het feest kunnen jullie of de gasten direct blijven slapen in het naastgelegen hotel. Iedereen kan dus lopend terug en niemand hoeft nog te rijden. Trek die champagne maar open!

Bij dit thema passen dieren perfect in het plaatje. Vooral aparte dieren horen natuurlijk helemaal bij de jungle. Super origineel, want wie kan er nu zeggen dat zijn wedding shoot met aapjes en pelikanen was? De dieren speelden heel de dag een belangrijke rol. Zo werden de ringen aangevlogen door een ara (weer eens wat anders dan een bruidsmeisje of -jongen) en hoe cool is het om tijdens het diner uitzicht te hebben op echte flamingo’s!?

Ook de versiering heeft een lekker tropisch tintje. Zo liggen er palmbladeren op de dinertafel en is er veel fruit te vinden als decoratie. Zelfs de ringen worden gepresenteerd in een tropische vrucht. Verder is er veel versiering te vinden van de lijn Flamingo Fun (hoe kan het ook anders tussen de flamingo’s), die te koop is bij ons broertje Partydeco.nl! Wij zouden zeggen: sit back, relax and enjoy the pictures!

urban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle weddingurban jungle wedding

Deze producten zijn in onze webshop Partydeco.nl terug te vinden:

flamingo lichtslinger flamingo fun partyprops flamingo fun slinger 

flamingo fun cupcake prikkers 

Aan deze geweldige styled shoot hebben meegewerkt:

Locatie: Hotel van der Valk Avifauna
Fotografie: Door Danny
Bruidsjurk: Stephanies Bruidsboutique
Herenpak: Michael & Giso
Bloemen: Korlaar Bloemisten
Photobooth: Fotokist
Visagie / Hair: The Bridal Artist
Bruidsschoenen: TOMS
Herenschoenen: Reinhard Frans
Decoratie: Weddingdecco.nl
Stoeltjes: Blooming-style
Film: Aurum Films
Ringen: Monique 't Hoen Goudsmid
Stationery: BLITZ Ontwerpt
Bruidstaart & sweets: Cheffi's Pastries & Parties
Styling / Organisatie: Trouwchicks 

Gepubliceerd op:

Styled shoot | Urban Jungle met een tropisch tintje Styled Shoot: Urban Jungle