Wat krijg je als je iridescent en girl power combineert? De Bride Tribe collectie van Ginger Ray! Items vol met glitter, shimmer en genoeg fun voor jouw vrijgezellenfeest! Deze eyecatchers raden wij aan voor de meest onvergetelijke avond…

Look the part

Tja, als je lid wilt zijn van de enige echte Bride Tribe moet je dat ook vol trots kunnen dragen! Dat betekent dat iedereen een bijpassende sjerp krijgt en een gave plaktattoo om te supporten! Uiteraard horen daar de niet zo fashionable, maar oh zo leuke hartjesbrillen bij.

wearables bride tribe

Photobooth pics!

De sfeer is perfect en all the girls are having fun… Tijd voor een foto! Jij hebt natuurlijk een geweldige backdrop gemaakt met de “Same willy forever” slinger en confettiballonnen, deze decoratie alleen al zorgt voor een brede glimlach op ieders gezicht. Tot slot pak je de party props er ook nog bij voor de tofste foto’s.

photobooth items bride tribe props

Hangovers last a day, memories a lifetime

Een goed vrijgezellenfeestje wordt gekenmerkt door één ding: helemaal losgaan! Lekker dansen met je vriendinnen, lachen gieren en brullen, maar vooral veel lol hebben. Dus hup een shotje met de roze ringglaasjes en het feestje kan beginnen. Voor die ene dag heb jij wel het perfecte feesttasje samengesteld in jouw hangover bags. Flesje water, paracetamol, cake en de foto’s van de mooie avond!

Ken je dat, 1 glaasje bubbels en je moet al helemaal lachen van alles en iedereen? Wacht maar tot je dat combineert met de Truth or Dare kaartjes. Je komt niet meer bij van de gezelligheid! “Dans alsof niemand je ziet” of “wat was de ergste date die je ooit hebt gehad?”.

Wie wilt nou niet zo’n onvergetelijke avond met haar beste vriendinnen? Neem gauw een kijkje en verras de bruid met haar eigen Bride Tribe collectie. WHOE!

drink games bride tribe