Elke bride to be verdiend een fantastisch vrijgezellenfeest! Bovendien zijn de items uit de Future Mrs collectie van Ginger Ray perfect om echte eyecatchers aan de decoratie van jullie vrijgezellenfeest toe te voegen. De collectie bevat veel stijlvolle items in witte, lichtroze en zwarte kleuren. Ook hebben de items een classy Franse twist. In deze blog lees je meer over de Future Mrs collectie!

Ballonnenboog

Deze indrukwekkende ballonnenboog zal een enorme eyecatcher zijn op elk vrijgezellenfeest. De ballonnen hebben verschillende lichtroze kleuren en worden afgewisseld met witte ballonnen. Natuurlijk is de ballonnenboog ook een perfect decor om foto’s te maken met de bride to be! Je kunt de ballonnenboog bevestigen met slingerklemmen aan de muur.

De leukste Party Props voor elk vrijgezellenfeest

Op het vrijgezellenfeest wil je uiteraard leuke foto’s met elkaar maken om deze herinneringen met elkaar vast te leggen. Deze party props zijn daarvoor perfect. Elk pakket bevat 10 props in verschillende soorten uitvoeringen.  

Prikkers met verlovingsringen

Hoe cute zijn deze prikkers met verlovingsringen! Op elke prikker staat de tekst team bride. Leuk om tijdens het vrijgezellenfeest uit te delen aan alle gasten. Bovendien zijn de prikkers ook nog is milieuvriendelijk! Elke verpakking bevat 12 prikkers.

Tafelconfetti

Maak de tafelsetting helemaal af met deze leuke tafelconfetti. Perfect om wat extra sfeer te creëren onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. De tafelconfetti is ideaal om te combineren met de bekertjes, bordjes en rietjes uit de Future Mrs collectie.

Rietjes, bordjes en bekertjes voor het vrijgezellenfeest

De rietjes, bordjes en bekertjes uit de Future Mrs collectie zijn supergoed met elkaar te combineren! De rietjes zijn gemaakt van papier. In elke verpakking zitten 16 rietjes met team bride vlaggetjes. De bordjes zijn ook gemaakt van papier en daardoor ook nog is milieuvriendelijk! In elke verpakking zitten 8 bordjes. Ook de bekertjes zijn verpakt per 8 stuks. De bekertjes zijn perfect om tijdens het vrijgezellenfeest heerlijke cocktails te maken!

Let’s take a shot!

Proost samen op de aanstaande bruid met deze te gekke shotbuisjes! Vul de reageerbuisjes met tequila, wodka of je eigen favoriete drankje om mee te shotten en bent ready to go. Elke verpakking bevat een standaard met daarin 12 buisjes.

Slinger bride to be

Deze mooie slinger met franjes en de tekst bride to be is een leuke eyecatcher om op te hangen bij de entree en zo de aanstaande bruid te verrassen. De slinger is 150 cm lang en gemaakt van papier. Je kunt de slinger ophangen met kleefknopjes of met slingerklemmen.

Sjerpen voor de bridal squad

Gaan jullie op stap als bridal squad? Hoe leuk is het om de bride to be in het middelpunt van de belangstelling te zetten met deze mooie witte sjerp met de tekst bride to be. Alle gasten op het vrijgezellenfeest kunnen de roze sjerp dragen met de tekst team bride zodat iedereen weet dat jullie wat te vieren hebben!

De Future Mrs collectie van Ginger Ray bevat nog veel meer mooie items. Ontdek ze hier! Welke items zijn jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties.