Smile! Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus Say Cheese en zorg dat je je van je beste kant laat zien. Er gebeurt zo veel op zo’n dag! Al jullie familie en vrienden bij elkaar. Iedereen heeft zich extra opgedoft, vrienden kletsen gezellig bij, wederzijdse familie leert elkaar kennen. Dat is om nooit te vergeten. Maar ja, op je bruiloft kan je niet overal aanwezig zijn. Wil je echt niks missen, zorg dan voor voldoende en makkelijk beschikbare wegwerpcamera’s op de bruiloft!

Zo worden jouw foto's top in plaats van flop

Bedenk van te voren waar je de wegwerpcamera’s neer gaat zetten en op welk moment. Wil je ze gebruiken tijdens de ceremonie, dan kan een bruidsmeisje ze misschien wel uitdelen.

Voor kinderen is zo’n hele trouwdag nogal lang (en dus een beetje saai). Maak een goodiebag voor ze, waar je onder andere een wegwerpcamera in doet. Maak een speurtocht-lijst van dingen waar een foto van genomen moet worden. Denk bijvoorbeeld aan: “maak een foto van een lekkere taart” of “maak een foto van de trouwringen”. Met hun eigen fototoestel worden ze echte fotografen.

Is er tijdens je diner en avondfeest geen fotograaf aanwezig? Zet 1 of 2 wegwerpcamera’s neer per tafel en laat je gasten zelf foto’s maken! Succes én leuke foto’s gegarandeerd!

Andere populaire plekken om de wegwerpcamera’s neer te leggen op jouw bruiloft zijn op de bar en bij het gastenboek. Heb je een photobooth? Let er ook een wegwerpcamera bij! Dan kunnen de gasten een foto maken voor zichzelf en eentje extra voor jou op de wegwerpcamera!

Ideaal voor het vrijgezellenfeest

Wil je de (ahum) later-op-de-avond foto’s voorkomen? Spreek van te voren met iemand af dat ze de fototoestellen halverwege de avond van het vrijgezellenfeest verzameld worden. Zo heb je een hoop gezellige foto’s, maar zit je straks niet met foto’s die niet geschikt zijn voor je trouwalbum!

Good to know

Wist je trouwens dat je de foto’s van je wegwerpcamera ook op dvd kunt krijgen bij het ontwikkelen? Dan hoef je ze niet meer in te scannen! Vraag ernaar bij het ontwikkelen.

Strike a pose!

Niets is leuker dan het terugkijken van de grappige en verrassende foto's van jullie bruiloft! Vergeet niet om photobooth props bij de wegwerpcamera's op de bruiloft te leggen. Er zijn super veel verschillende soorten!

Wegwerpcamera's op de bruiloft