• Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren
Filteren

Bruiloft bordjes

Love will save the day! Keep calm and carry on! En nog veel meer originele tekstborden en hangers voor je bruiloft kun je bij ons vinden. Onze bruiloft bordjes zijn altijd een succes, of je ze nu voor je bruiloft wilt gebruiken of gewoon omdat je ze mooi vindt thuis neerzet. Ook hebben we hangers met de tekst Mr & Mrs en Bride & Groom.

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Gaan jullie binnenkort trouwen of trouwt er iemand uit jullie omgeving? Dan zijn bruiloft bordjes en hangers de blikvangers waar niemand om heen kan. Je kunt haast niet meer zonder!

Bruiloft bordjes als trouwdecoratie

Met bruiloft bordjes laten jullie je gasten zien waar bijvoorbeeld de ceremonie plaatsvindt, waar de dansvloer is of waar jullie als bruidspaar plaats nemen. De veelzijdigheid van de bordjes zijn ontzettend leuk. Ze dienen als richtingwijzers of als borden met een pakkende tekst of quote. Je kan ze decoreren en stijlen naar jullie wensen. Wil je houten tekstbordjes of stoere krijtbordjes? Voor iedere trouwhuisstijl hebben wij de leukste passende bordjes verzameld. Naast dat het ontzettend leuke trouwdecoratie is voor op de bruiloft, zijn de tekstborden en hangers ook leuke decoratie voor thuis. 

Tekstborden leuk als cadeau voor het bruidspaar

Bruiloft tekstborden zijn ook perfect en een origineel cadeau voor het bruidspaar. Na de mooiste dag van hun leven kunnen zij het bord in of rondom het huis hangen. Een tekstbord zal jaren lang plezier beleven. Bovendien zullen zij vaak nog terugdenken aan denken aan hun bruiloft. Hiermee heb jij vast en zeker het meest gave cadeau van alle gasten.