• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Wensboom

Lees meer Toon minder

Een wensboom is een geweldig alternatief voor een standaard gastenboek. Wij hebben verschillende wensbomen in ons assortiment. Onze wensbomen passen overigens uitstekend bij een vintage bruiloft, bohemian bruiloft of een eco bruiloft. Zet de boom neer, leg de labels klaar en jullie gasten kunnen de wensboom vol hangen met lieve boodschappen en huwelijkswensen. Vragen jullie enveloppen? Vergeet dan ook de enveloppendoos niet erbij te zetten.

per pagina
8 items
Lees meer Toon minder

Prachtige wensboom op jullie bruiloft

Willen jullie geen standaard gastenboek op jullie bruiloft? Dan is een wensboom kopen een geweldig alternatief. Zet een wensboom neer op de cadeautafel, receptietafel of eventueel op de candy table. Leg de mooiste labels erbij en laat jullie gasten een mooie quote, wens of boodschap op de label schrijven. Hierna kunnen zij de labels ophangen in de wensboom.

Na de bruiloft neem jullie de wensboom mee naar huis en geven jullie het thuis een mooi plekje. Zo blijft het altijd een mooie herinnering als jullie naar de wensboom kijken. Koop de mooiste wensbomen snel en eenvoudig online op Weddingdeco.nl.