• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren

Enveloppendoos

Als bruidspaar komt het vaak voor dat je een envelopje als cadeau krijgt. Er is niks makkelijker dan deze enveloppen allemaal bij elkaar te verzamelen. Een enveloppendoos is daarom eigenlijk onmisbaar op jullie bruiloft. Weet je wat leuk is? Bij ons vind je geen saaie enveloppendozen, maar leuk gestijlde enveloppendozen. Voor ieder bruiloft thema hebben wij een bijpassende enveloppenbox. Zorg er wel voor dat iemand na het feliciteren jullie enveloppendoos beheert, zodat niet iemand anders met een goed gevulde doos naar huis gaat. 

Bestel de leukste bruiloft enveloppendoos eenvoudig online op Weddingdeco.nl. ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*

Van hoog naar laag sorteren

41 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

41 artikel(en)

Een enveloppendoos voor jullie bruiloft 

Om alle enveloppen en huwelijkscadeaus netjes bij elkaar te houden is een mooie enveloppendoos onmisbaar. Je zet de enveloppendoos op de cadeautafel of bij het gastenboek zodat alle gasten hun cadeau en huwelijkswensen aan jullie kunnen achterlaten.

Welk bruiloft thema jullie ook kiezen, bij Weddingdeco vind je een prachtige originele enveloppendoos of een leuk alternatief zoals een vintage koffertje. Van een prachtig witte enveloppendoos tot een vintage enveloppendoos met jute en kant. Alle enveloppendozen zijn uitstekend te matchen met de leukste bruiloft decoratie voor een prachtige cadeautafel op jullie huwelijksfeest.