Bruiloft Musthaves

Bruiloft Musthaves

Deze musthaves mag je zeker niet missen
Lees meer Toon minder

Yay jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Ben je al begonnen aan het plannen of ga je nog beginnen? Wij kunnen je vertellen dat er een paar musthaves zijn die je niet mag vergeten. Laten we eens kijken naar een paar van die belangrijke items die jouw bruiloft helemaal compleet maken.

Plannen

Het plannen van een bruiloft kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen, maar het is ook wel ontzettend leuk om te doen! Om je een beetje op weg te helpen hebben wij handige weddingplanners in ons assortiment. Maar ook trouwmagazines en boeken om inspiratie op te doen voor jullie bruiloft en lekker weg te dromen in jullie bruiloftbubbel. 
Hebben jullie al nagedacht hoe jullie de getuigen en de ceremoniemeester gaan vragen? Wij hebben genoeg originele manieren om dit te doen! Gberuik bijvoorbeeld een gepersonaliseerde wijnkist, sokkenwikkels, gegraveerde glazen of canvas tasjes. Of stel je eigen box samen met meerdere van deze mooie items. 

Gastenboek

Iets wat echt niet mag ontbreken is uiteraard het gastenboek. Dit is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en een persoonlijk tintje te geven aan je grote dag. Je kunt ervoor kiezen om een traditioneel gastenboek te gebruiken waarin gasten een boodschap kunnen schrijven, of je kunt creatief zijn en iets unieks bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een polaroidcamera waar gasten een foto van zichzelf kunnen maken en er een lieve boodschap bij kunnen schrijven. Het resultaat is een boek vol grappige foto's en mooie woorden om later nog eens door te bladeren.

Ringdoosjes

Dan hebben we de ringdoosjes. Natuurlijk zijn de ringen zelf al een belangrijk onderdeel van de ceremonie, maar het doosje waarin ze worden gepresenteerd kan ook speciaal zijn. Je kunt kiezen voor een prachtig versierd doosje dat past bij de stijl van je bruiloft, of je kunt gaan voor iets unieks, zoals een gepersonaliseerd doosje met jullie initialen of trouwdatum erop gegraveerd. Het is een klein detail, maar het voegt zeker een vleugje magie toe aan het moment waarop de ringen worden uitgewisseld.

Kinderaktes & Ring security koffers

En laten we de kinderaktes niet vergeten! Als er kinderen aanwezig zijn op jouw bruiloft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zich ook vermaken. Kinderaktes zijn een geweldige manier om de kleintjes te betrekken bij de ceremonie. Een nieuwe trend in de trouwwereld voor het betrekken van de kids zijn de ring security koffertjes. Laat jouw zoon, dochter, neefje of nichtje de ringen brengen tijdens de ceremonie in het ring security koffertje. Een gegarandeerd succes en een grote glimlach op het gezicht van de geluksvogel die het koffertje mag dragen.