Follow your dreams!

Ik ben Tineke, in de zomer van 2012 zelf getrouwd - de mooiste dag van mijn leven! - en heb een enorme passie voor bruiloften. Ze zijn betoverend!

In mijn hoofd heb ik mijn eigen bruiloft wel 86 keer over gedaan en elke keer met een andere aankleding! Fantastisch toch dat je met de aankleding de sfeer van jullie bruiloft kunt bepalen!

De 'Leve het bruidspaar'-artikelen was ik spuugzat... Die kwamen absoluut niet op mijn bruiloft terecht! Hoe komt het toch dat dit wel de gemiddelde bruidsdecoratie is in Nederland? Dit inspireerde mij om een webshop te beginnen met alleen maar hippe en originele trouwartikelen. Et voilà, weddingdeco.nl was een feit!

Ik wil alle bruiden in Nederland en België helpen om hun droombruiloft zelf te organiseren met elk budget, klein of groot. Je kunt heel veel zelf doen (Do It Yourself). Speciaal voor jullie hippe bruiden heb ik een breed assortiment producten ingekocht. De laatste trends uit Amerika laat ik invliegen, zodat jullie al jullie gasten kunnen verrassen! Ik heb het assortiment met veel zorg en heel veel plezier samengesteld.

Heel veel plezier met de voorbereiding en ik wens je alvast een prachtige dag toe!

Geniet er van!

Liefs Tineke

Een kijkje op mijn bruiloft:

Bruiloft Nick en Tineke