• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren

Bruiloft receptie

Bruiloft receptie accessoires

Zijn jullie van plan om een receptie te houden op jullie trouwdag? Dat klinkt goed! Op een bruiloft receptie nodigen jullie gasten uit die vaak wat verder wegstaan, maar die jullie toch de gelegenheid willen geven om jullie te feliciteren met jullie huwelijk. Jullie voorzien de gasten van een hapje en een drankje, waarna zij jullie eventueel een huwelijkscadeau of envelopje geven. Bewaar de enveloppen veilig in een mooie enveloppendoos. Kleedt de receptie leuk aan met trosjes ballonnen of andere mooie bruiloft decroatie.

Gastenboek bruiloft

Onmisbaar op een bruiloft en receptie, een gastenboek. Het is een aandenken die jullie de rest van jullie leven met jullie meedragen. Gasten schrijven hoe zij jullie bruiloft hebben ervargen of schrijven wat ze jullie toewensen. Jaren later pakken jullie samen het gastenboek weer eens uit de kast en kunnen jullie de mooiste trouwherinneringen ophalen. In onze shop vind je een breed assortiment met gastenboeken. Zo hebben bij voor iedere trouwhuisstijl en bruiloft thema een bijpassende gastenboek. Van houten gastenboeken tot aan een kraft gastenboek en witte gastenboeken. Geef jullie liever er een eigen draai aan? Bekijk dan ons personaliseerbare gastenboeken. Leg een gastenboek neer bij de receptie of 's avonds bij het feest en de mooie herinneringen worden voor jullie op papier gezet. Een gastenboek is vrijwel een onmisbaar item voor op jullie bruiloft receptie.  

Alternatief gastenboek

Het ene bruidspaar wilt een standaard gastenboek en het andere bruidspaar wilt net even iets anders. De leukste items als alternatief gastenboek zijn te vinden in onze shop. Zo is het natuurlijk helemaal geweldig als de gasten een foto maken en deze bundelen tot een gastenboek. Zet een fotokist neer, wat leuke photobooth props en de leukste herinneringen staan op de foto. Maar een vingerafdruk gastenboek is ook helemaal geweldig. Vraag je gasten om een vingerafdruk achter te laten en schrijf hun namen erbij. 

Wensboom 

Het is een opkomende trend, de wensboom. Een fantastisch alternatief voor de standaard gastenboek. Je zet de boom neer op jullie huwelijksfeest of bij de bruiloft receptie. Leg er leuke labels bij waar de gasten hun wens voor het bruidspaar op kwijt kunnen. Daarna kunnen ze de labels in de wensboom ophangen. Het zijn wensbomen met verschillende vertakkingen, dus genoeg ruimte om de labels aan op te hangen. Neem na de bruiloft de wensboom mee naar huis en geef het een mooi plekje.