• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Receptieboek bruiloft

Lees meer Toon minder

Bij een bruiloft denken we niet alleen aan een mooie jurk, een grote taart en hippe versiering, nee we denken ook aan een receptieboek.
Jij bent de hele dag druk met deze geweldige dag, er wordt getrouwd, er wordt gedanst en gefeest en de taart moet worden aangesneden.

Vaak heb je eigenlijk geen tijd om alle felicitaties in ontvangst te nemen laat staan dat je tijd hebt om alle gasten persoonlijk te spreken. Natuurlijk is dit wel hetgeen wat je het liefste zou willen. Daarom is het leuk om een receptieboek of gastenboek te hebben voor je bruiloft. In het gastenboek kunnen al je gasten een persoonlijke boodschap achterlaten, wanneer je dus geen tijd hebt om alle bezoekers persoonlijk te spreken kun je later alle leuke berichtjes nog eens rustig terug lezen.

Herinneringen voor later
Een receptieboek op je bruiloft is dus een prima idee en ook nog eens ontzettend leuk voor later. Herinneringen geschreven door geliefde personen die je zolang als je wilt kunt bewaren en teruglezen. Ook de receptieboeken hebben we weer in verschillende stijlen en daarom is er voor iedereen een passend receptieboek voor jullie bruiloft.

per pagina
4 items