Stage: Content  (32-40 uur per week)                                                                             

We want you! Maak jij de wereld mooier met je vlotte (digitale) pen en ben je geïnteresseerd in optimalisatie en communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job

Als content stagiair(e) ben je onderdeel van het content team en werk je nauw samen met het marketing- en inkoopteam binnen onze organisatie. Bouw samen met ons aan de propositie van onze drie hippe webshops; Kidsdeco.nl, Weddingdeco.nl en Partydeco.nl?

Jouw taken:

 • Sprankelende teksten schrijven voor onze webshops, met behulp van SEO richtlijnen
 • Toevoegen van nieuwe producten in ons Magento 2 systeem en hierbij secuur de productinformatie verwerken (o.a. meta keywords, filters, attributen etc.)
 • Optimaliseren en actueel houden van de pagina’s
 • Meewerken aan de beste User Experience van onze klanten
 • Beheren van de visuele content op de websites met o.a. Basis Photoshop; waaronder het ontwikkelen van promotiemateriaal

Stageperiode: Voor schooljaar 2023/2024 (duur min. 4 maanden) hebben wij 1 stageplaats beschikbaar. Let op: het is een meewerkstage! Wil je eerder of later beginnen? Vraag naar de mogelijkheden!

Skills

 • Je volgt een mbo-opleiding op het gebied van bijv. Communicatie of Media
 • Je bent creatief en denkt out of the box
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een proactieve houding
 • Je hebt een flinke dosis enthousiasme, ambitie en doorzettingsvermogen
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je hebt affiniteit met onze producten en de branche waarin wij werken
 • Je houdt van taartjes eten. Je loopt immers niet voor niets stage bij een party webshop!

What’s in it for you?

Naast een fantastische stage bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige leerperiode. Je krijgt een fijne stagevergoeding.

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 4 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl, Kidsdeco.nl en al deze shops in 1 voor onze Duitse klanten via Welovedeco.de. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland, België en Duitsland feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief.

Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om de stageovereenkomst in orde te maken en kun je aankomende stageperiode starten.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Annelies Oudshoorn - van Aalst - Head of procurement
annelies@welovedeco.nl
088-0990300

Locatie kantoor:
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht