Vacature: Logistiek Manager  (32-40 uur per week)

Ohhhh YES! Wij zijn op zoek naar een manager met leidinggevende ervaring in de logistiek, die samen met ons jonge, maar ambitieuze team een uitmuntende logistieke prestatie wil neerzetten.

Ben jij energiek, hands on en ga jij ervoor om samen met jouw team het optimale uit de afdeling te halen?

Job

Als Logistiek Manager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele logistieke operatie. En zorg je dat jouw team optimaal presteert en gezamenlijk de gestelde doelen behaald.

Jouw taken:

 • Het vertalen van de bedrijfsstrategie naar een afdelingsplan.
 • Je geeft direct leiding aan 3 teamleiders en indirect aan 30 magazijnmedewerkers, wij groeien hard dus dit worden er alleen maar meer!
 • Verantwoordelijk voor het functioneren van jouw gehele team, bijbehorende taken zijn dan ook het voeren van voortgangsgesprekken en contractbesprekingen, ziekteverzuim en coachingsgesprekken.
 • Initiëren van, en betrokken bij, wervingstrajecten; uitzetten van vacatures en het voeren van sollicitatiegesprekken.
 • Zorgen voor ‘fun’ op de werkvloer; jouw team komt gemotiveerd en met veel plezier naar het werk en jij haalt het beste in ze naar boven.
 • Verantwoordelijk voor implementatietrajecten, optimalisaties en verbetertrajecten.
 • Budgetverantwoordelijk.
 • Voeren onderhandelingsgesprekken met externe partijen.
 • Zorgen voor optimale samenwerking met andere afdelingen van het bedrijf.

Kortom jij bent een geboren leider en bent constant op zoek naar optimalisatiemogelijkheden binnen de logistieke processen en handelt hier proactief in. Je bent dan ook onderdeel van het management team en bouwt mee aan onze hard groeiende organisatie. Als Logistiek manager ben je een echte sparringpartner voor de teamleiders. En zorg je ervoor dat jouw team, die in dag/avond en weekendshifts werken, beter worden door jouw kennis.  

Een juiste en snelle afhandeling van orders zorgt ervoor dat een klant met tevredenheid kan terugkijken op een order. Je draag dus direct bij aan de manier waarop klanten over de webshops en producten denken; “Voor jou, met liefde”!

Skills

 • Minimaal HBO werk/denkniveau, bij voorkeur een afgeronde Logistieke opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke leidinggevende functie
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
 • Je schakelt soepel tussen de dagelijkse operatie en de lange termijndoelstellingen, we groeien sterk en het is noodzakelijk om vooruit te kunnen plannen
 • Daarnaast ben je energiek en stressbestendig, heb je een growth mindset, en weet je een team te inspireren en te leiden in een dynamische werkomgeving
 • Trends en maatschappelijke ontwikkelingen vertaal je naar beleid
 • Je hebt affiniteit met lifestyle, bruiloften en feestartikelen.

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan. Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. Een laptop en mobiele telefoon horen ook bij de arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juiste match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.

De startdatum is in overleg maar bij voorkeur z.s.m. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Nick
nick@welovedeco.nl
088-0990300 / 06-18698355
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.