Ohhhh YES!
Gaat je creatieve hart sneller kloppen wanneer je binnen een productieomgeving wil je aan de slag met het maken van (geboorte)kaarten, gegraveerde ringdoosjes en traktaties voor op school? Solliciteer dan snel want voor ons creatieve productieteam zoeken we uitbreiding.
 
Job
 
Als medewerker op onze productieafdeling ga je aan de slag met alle gepersonaliseerde items die onze klanten bestellen. Je werkt nauw samen met je collega's op de afdeling om alles op tijd de deur uit te krijgen. We werken onder andere met laser-, borduur- en signingmachines en we hebben een zeer uitgebreide digitale drukkerij.
Taken
 
· Afhandelen van gepersonaliseerde bestellingen.
· Digitaal controleren van de bestanden en de deze gereed maken voor productie.
· Produceren van gepersonaliseerde items en zorgen dat deze verzendklaar zijn.
· Contact met andere afdelingen over orders en leveringen.
· Je zorgt voor prachtige gepersonaliseerde producten waar onze klanten blij van worden.
 
Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!
 
De werktijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
 
Skills
· Je hebt oog voor detail en kwaliteit
· Je werkt efficiënt
· Je kunt werken met designsoftware of bent bereidt dit te leren
· MBO werk-en denkniveau (bij voorkeur een relevante opleiding op MBO niveau of ervaring binnen een (grafisch)productieomgeving )
· Je bent collegiaal en staat, net als je collega's, klaar om elkaar te helpen
 
We gaan de komende tijd weer veel mooie projecten starten en willen onze positie als trendsetter nog steviger neerzetten. Je gaat werken met de nieuwste machines en ieder jaar breiden we ons machinepark verder uit. Are you up for a challenge?
What’s in it for you?
 
Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Wil je 24, 32 of 40 uur per week werken? De keuze is aan jou.
 
Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. Er is een pensioensregeling en reiskostenvergoeding. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!
 
Organisatie Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We zijn ambitieus en willen nog verder veel verder groeien. Hierdoor krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?
 
Wat nu verder? Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief.
 
Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.
 
De startdatum is z.s.m., in overleg met jou.
 
Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Olaf Ridderhof Manager Grafische productie
o.ridderhof@welovedeco.nl
088-0990300
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.