OH NOO! DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD

Vacature Projectmanager (E-commerce)

Vacature Projectmanager (E-commerce)

Vacature Projectmanager (E-commerce)
Ben je op zoek naar een managementfunctie waar je het verschil kunt maken? Waar je samen met het team dubbele groeicijfers realiseert? Waar je direct rapporteert aan de directeur en samen nieuwe plannen bedenkt? Then join our club!

Vacature
Ter aanvulling op ons fantastische team zijn we op zoek naar een motiverende en ondernemende projectmanager die al onze ambitieuze en uiteenlopende plannen gaat begeleiden. Een aantal taken waar je je dag mee gaat vullen:

 • Begeleiden van technische implementaties t.b.v. onze shops;
 • Bewaken van deadlines bij het ontwikkelen en introduceren van nieuwe producten;
 • Verbetertrajecten initiëren en begeleiden;
 • Inspireren en activeren van teamleden en externe partijen;
 • Binnen onze groep opzetten van nieuwe projecten.

Er is een grote diversiteit in projecten en initiatieven waar je mee aan de slag gaat. Je schakelt dus op diverse niveaus, binnen een verscheidenheid aan disciplines en met interne en externe stakeholders.

Jouw skills:

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een aansturende rol;
 • Ervaring als projectleider / Scrum Master (pré);
 • Je bent in staat om snel informatie te verzamelen en in je op te nemen;
 • Je bent een motivator pur sang en weet op verschillende afdelingen en niveaus binnen en buiten de organisatie mensen te enthousiasmeren en te activeren;
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen;
 • Intrinsieke drive om deadlines te behalen en projecten tot een goed einde te brengen;
 • Meerdere projecten tegelijk runnen is jouw tweede natuur.

What’s in it for you?
Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband) waarin je jezelf helemaal kunt verliezen en af en toe zult afvragen of dit is wat anderen werk noemen. Je krijgt een salaris waar je blij van wordt en krijgt alle ruimte om eigen initiatieven te ontplooien. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen.

About us
Met 3 webshops op het gebied van hippe decoratie zijn we bezig het landschap van kidslifestyle en feestdecoratie te veranderen. Na het winnen van The Dutch Wedding Awards zijn we nog ambitieuzer geworden om de perfecte beleving voor onze klant neer te zetten. We gaan in hoog tempo verder en verwachten de komende tijd veel mooie projecten op te starten! Je komt te werken in een jong team van 20 top collega’s met passie voor kwaliteit.

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! We zoeken per direct invulling voor deze functie. Na ontvangst van de sollicitaties gaan wij ze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Bij een goede match in het eerste gesprek wordt een tweede gesprek ingepland om elkaar beter te leren kennen en komen ook de arbeidsvoorwaarden aan bod. De startdatum is in overleg.

Contactgegevens
Nick Meeder
Voorzand 24B
2984BH Ridderkerk
088-0990300
nick@welovedeco.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.