Vacature Traineeship Logistiek (Leertraject Teamleider Logistiek)

Vacature: Traineeship Logistiek (32-40 uur per week)

(bijna) Klaar met je opleiding? Wij zijn op zoek naar een energieke nieuwe collega die ons jonge, maar ambitieuze team kan komen versteken.

Ben jij op zoek naar een baan waarin je je eerste stap kunt zetten naar een leidinggevende functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job

Als trainee leer je op de werkvloer van collega’s en breng je al de geleerde theorie van je studie direct in de praktijk, hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen en ben jij wellicht de leidinggevende van de toekomst!

Ons traineeship duurt 1,5 jaar, in deze periode wordt je begeleid door een mentor en krijg je continue feedback en wanneer je er klaar voor bent maak je daadwerkelijk de overstap naar een leidinggevende functie.

Op welke afdeling kom je te werken?
Onze logistieke afdeling; dit is de afdeling waar alle klantorders binnen komen. Er wordt gewerkt met zowel computers als met de diverse andere software. Het leveren van een foutloos en kwalitatief correct verpakte order is waar het hier om gaat. Uiteraard binnen de afgesproken levertijd zodat de klant haar product op tijd voor de speciale dag, bruiloft, verjaardag, babyshower, geboorte of ander mooi moment ontvangt.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Wat ga jij doen?
Om ons goed te leren kennen begin je op de werkvloer als Warehouse Hero (magazijnmedeweker), je leert dan direct goed het operationele proces kennen. Wat is belangrijk bij het picken en packen en hoe werkt de inslag? Je draait dan ook flexibele diensten; onze werktijden zijn verdeeld in 2 shifts ma t/m vrij 8.30 tot 17.00 (shift 1) en van 14.00 tot 23.00 (shift 2) In de toekomst zullen we ook in het weekend gaan werken.

Vervolgens ga je stap voor stap meelopen met de teamleiders van de diverse afdelingen (inbound/outbound) om zo de eerste leidinggevende werkzaamheden te leren.

Naast het meewerken besteed je ook tijd aan een verbetervoorstel, welke je ook daadwerkelijk zelf zal initiëren en uitvoeren!

Skills

Je past het beste in het team wanneer;

 • Je minimaal een (bijna) afgeronde MBO niv. 3/4 – opleiding hebt, bijv. Logistiek Supervisor, Vestigingsmanager Groothandel of andere leidinggevende richting
 • Je al ervaring hebt opgedaan in de logistiek dan is dit zeker een pre, maar je hebt minimaal een praktische ervaring opgedaan (stage, relevante bijbaan etc.)
 • Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te hebben en wil graag een team ontwikkelen en processen verbeteren
 • Je proactief bent ingesteld en gaat voor 100% klanttevredenheid
 • Je een flinke dosis enthousiasme hebt en je ziet jezelf een team coachen, je bezit dan ook over sterke sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel als het gaat om werktijden, je vindt het wisselen tussen dag en avonddiensten geen probleem

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

En naast hard werken is er ook tijd voor FUN!

Wat dacht je van een lekkere lunch op vrijdag, een Nintendo of tafelvoetbalcompetitie met je collega’s in de pauze en taart voor alles wat wij een reden vinden tot een feestje. We zijn niet voor niks een partywebshop!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juiste match hebben plannen we met elkaar een 2e gesprek in en ook een opdracht/assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De 1e gesprekken vinden plaats vanaf 15 augustus 2022.

De startdatum is in overleg maar bij voorkeur start je per september 2022.

Wat zijn je arbeidsvoorwaarden voor een traineeship Logistiek?

Een bruto maandsalaris vanaf € 1907,- tot € 1993,- o.b.v. 40 uur, op basis van leeftijd en werkervaring. Ook is het mogelijk om 32 uur te werken.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 8% Vakantiegeld en 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Flexibele werkuren
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Cindy van der Pol – HR Adviseur
jobs@welovedeco.nl
088-0990300 / 06-18698355
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht