You & Me Weddingplanner

You & Me Weddingplanner

Op voorraad
19,99

Een prachtige weddingplanner van Me & You met gouden folie en een stoffen achterkant. Deze weddingplanner helpt jullie om de grote dag perfect voor te bereiden. Deze handige planner staat boordevol informatie, tips, handige checklists en mooie spreuken.

Lees meer Lees minder
You & Me Weddingplanner
You & Me Weddingplanner
19,99
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Een prachtige weddingplanner van Me & You met gouden folie en een stoffen achterkant. Deze weddingplanner helpt jullie om de grote dag perfect voor te bereiden. Deze handige planner staat boordevol informatie, tips, handige checklists en mooie spreuken.

Op de invulpagina's schrijf je eigen ervaringen, herinneringen en beslissingen op en op de moodboard-pagina's kun je je uitleven met potlood, lijm en knipsels. Zo maak je van iets nuttigs een persoonlijk en dierbaar aandenken voor je toekomst.

Deze weddingplanner heeft 80 pagina's (40 vellen)
Afmeting:16 x 18 centimeter

Ook super leuk om te bewaren en later er nog eens bij te pakken om de dag nogmaals te beleven.

Natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven (of te krijgen).

Aantal voorbeelden van pagina's (we verklappen niet te veel om het spannend te houden):
Checklist: 1 jaar voor de bruiloft
Mijn begroting
Bruiloft met een thema
Checklist: Locatie trouwceremonie
De getuigen (wie heb je gevraagd, waarom zij, zo hebben we hen gevraagd)
Liefde is ruzie maken (en het weer bijleggen), Hier konden we maar niet over beslissen, dit idee van mij werd direct afgeserveerd, deze kwestie heb ik maar gelaten voor wat het is
Beautiful Make-up

Lees meer Lees minder
Specificaties
Artikelnummer 073-0002
Merk Image Books
Kleur Goud
Lees meer Lees minder
Bijpassende producten
You & Me Gastenboek Goud
-20%
You & Me Gastenboek Goud
Op voorraad
Normale prijs 24,99 Aanbiedingsprijs 19,99