Real Weddings

Ben je op zoek naar inspiratie van echte bruiden? Of vind je het gewoon super leuk om al die leuke verhalen te lezen over de speciale dagen van anderen? Doe inspiratie op met deze prachtige Real Weddings! Wij interviewen de newly weds over de kleine details en hun ervaringen.

Weddingdeco.nl op de bruiloft van Mama to the Max

Voor haar bruiloft had Marjon een aantal wedding musthaves op het oog die ze bij ons gespot had!
> Lees meer

Bruiloft van Joyce: trouwen bij Vidaa in Bergschenhoek

Onze projectmanager Joyce wist zelf door middel van goede planning en het volgen van haar eigen stijl haar perfecte trouwdag waar te maken!
> Lees meer

Bruiloft van By Linsey: Linsey & Dennis trouwen in Italië

Een gestyled sprookje midden in het Toscaanse landschap met een romantische ceremonie, een prachtige dinertafel en alles tot in de puntjes verzorgd. Dat was de bruiloft van Linsey & Dennis die je zeker even moet bekijken!
> Lees meer

Bruiloft van Annelies: trouwen aan het strand van Scheveningen

Deze betoverende bruiloft op het strand van Scheveningen van onze collega is echt het bekijken waard, al zeggen wij het zelf! Annelies vertelt in deze blog alles over haar perfect wedding...
> Lees meer

Bruiloft van Esther & Niels: trouwen in Giessenburg

Je hebt alles helemaal uitgedacht, van de zon tot het strand. En dan gaat het toch even anders! Dat was ook zo voor onze collega Esther en haar man Niels en ze vertelt je er alles over...
> Lees meer

Bruiloft van Interior Junkie: trouwen in Toscane

In september 2017 trouwde Elisah van Interior Junkie met de liefde van haar leven in het romantische Toscane. Benieuwd naar het verhaal en de foto's van deze sprookjesachtige wedding? Kijk mee en lees snel verder!
> Lees meer

Bruiloft van De Huismuts: Rachel & Willem trouwen in Frankrijk

Een total love fest in Frankrijk: de boho wedding van Rachel en Willem is er eentje waar iedere bohemian fan veel plezier van gaat beleven! Geniet je mee van hun wedding weekend in La France?
> Lees meer

Bruiloft van Binti Home: Souraya en Mahmoud trouwen in een kas

Een botanische kas is werkelijk waar een groen paradijs om elkaar het jawoord te geven! Souraya van Binti Home gebruikte onze decoratie om haar ceremonie aan te kleden en met een geweldig resultaat...
> Lees meer

Real Wedding: de bruiloft van Carolien Spoor en Jon Karthaus

Carolien Spoor en Jon Karthaus hadden een ware droombruiloft van een weekend lang in Italië! Een aantal weken na hun bruiloft hebben ze het in Nederland nog even ‘dunnetjes’ over gedaan met nog meer familie en vrienden.
> Lees meer

10 producten(en)