Sommige bruiloften zijn zo stijlvol en tijdloos dat je er een aantal jaar later nog steeds verliefd op bent! Dit hadden wij ook toen we de bruiloft van By Linsey weer voorbij zagen komen. In september 2016 heeft Linsey het JA-woord tegen de man van haar dromen mogen uitspreken in een gestyled sprookje waar je alleen maar van kunt dromen! Wij vroegen haar alles over haar bruiloft. Lees mee en doe alle inspiratie op die je tegenkomt...

Waarom wilden jullie trouwen in Italië?

Ik heb vroeger altijd stoer geroepen dat trouwen niet zo mijn ding was. Een trouwjurk? Doe mij maar liever een leuk cocktailjurkje. Tot ik ten huwelijk werd gevraagd op het allermooiste plekje in de Malediven door mijn lieve man. De man waarmee ik dromen najaag ! Het werd al snel duidelijk dat we geen ‘standaard’ bruiloft wilde vieren, maar in aanwezigheid van al onze dierbaren een bruiloft in het zonovergoten Italië. Het mooie Toscane met haar prachtige heuvellandschap bleek de meest romantische plek waar wij ons hart hebben verloren. Picture this: een groot landgoed, met een prachtig uitzicht… alleen voor ons én onze lieve familie en vrienden. Een mooi, aangeklede tafel boordevol Italiaanse hapjes en een gezelschap dat glinstert in de stralen van de ondergaande zon. Dat plaatje werd werkelijkheid, ons eigen droomhuwelijk in het mooie Toscane. De bruiloft van By Linsey: Linsey & Dennis trouwen in Italië

Hoe verliep jullie grote dag?

Als een sprookje! Bekijk onze weddingclip én je begrijpt direct wat ik bedoel. Een dag vol liefde, vol geluk en veel emoties. Een dag met zoveel passie, zoveel liefde, en écht ons verhaal dat werd verteld. Het klopte: de prachtige locatie, het zonnige weer, de ceremonie vol emoties, het magische diner en het gezellige feest dat ons meesleepte tot in de vroege uurtjes… het voelde of we een grote Italiaanse familie waren.

Wat was jouw favoriete gedeelte of moment van de dag?

De first look én de ceremonie! Het moment dat ik de grote trap mocht aflopen, op weg naar de romantisch aangeklede pergola, dat moment vergeet ik nooit meer. Het moment dat Dennis, mijn man, mij voor het eerst in mijn trouwjurk zag, omring door onze lieve dierbaren. De ceremonie was het grootste kippenvel moment! We zijn getrouwd in een prachtig gelegen kapelletje met een waanzicht mooi uitzicht over het heuvellandschap van Toscane. Het moment dat mijn vader en ik in het typische Fiatje 500 door dit heuvellandschap naar de plek reed was bijzonder. Het moment dat mijn vader mij aan zijn arm naar Dennis bracht – die vooraan in het kapelletje stond te wachten – was intens mooi en ontroerend! Een ‘once in a life’ moment.  De kapel was gedecoreerd met een prachtige loper vol heerlijk geurende bloemen en kandelaars. De ceremonie omgeven door muziek waar Dennis en ik elkaars persoonlijke gelofte uitspraken.  Wauw, kippenvel opnieuw nu ik dit weer mag vertellen!

Waar heb je inspiratie vandaan gehaald voor de wedding styling?

We hebben een weddingstyliste ingehuurd die ervoor heeft gezorgd dat alles tot in de puntjes was aangekleed met prachtige bloemen. Van het bruidsboeket, het kapelletje, de proosttafel tot het diner, de bruidstaart en zelfs de dansvloer (waar de openingsdans gedanst werd) was aangekleed met mooie kandelaren versierd met bloemen. De wedding styling (details!) vond ik het allerleukste om te doen! Ik kon de controle dan ook niet loslaten en deed volop mee in de voorbereidingen. Héérlijk! Inspiratie haalde ik via Pinterest, maar ook via Weddingdeco.nl.

Hoe heeft Weddingdeco.nl bijgedragen aan jouw bruiloft?

Via Weddingdeco zijn we geïnspireerd tot leuke details. Wat dacht je van de schoenstickers die mijn man zelf had geregeld? Of de superleuke MR & MR’s bordjes waar onze stoelen aan de dinertafel mee werden gestyled. (Check dé mooie afbeelding van de MR & MR’s hieronder!) De zakdoek voor mijn vader omdat hij zo’n belangrijke rol had die dag. Als gastenboek maakte we gebruik van de superleuke invulkaarten. De boodschap wat onze gasten hierop hebben geschreven lees ik nog regelmatig terug.

Als je de dag over mocht doen, wat zou je dan anders doen dan de vorige keer?

De fotoshoot op een goed tijdstip plannen. Bij ons vond dit direct plaats na de ceremonie, precies op het moment dat ik veel zin had in een borrel en niet meer zo’n zin had in het maken van foto’s. Plezier maken met mijn gasten stond toen voorop! Daarnaast zou ik nog meer los willen laten, want dit moment maak je écht maar 1x mee! En ook al spreken we over een aantal jaren de geloftes opnieuw naar elkaar uit, het moment overdoen kun je nooit meer!

Wat is jouw ultieme tip voor brides to be?

Een inkoppertje, maar zó waar: laat alles los én GENIET! Het allerbelangrijkste is het JA-woord tussen jou en je man. Daar draait de dag uiteindelijk om. Niet wat anderen vinden of denken. Het is jullie dag! Aan deze prachtige bruiloft van By Linsey hebben meegewerkt: Weddingplanner: Trouwen in Toscane Trouwfotograaf: FunkyBird Photography Videograaf: MyWeddingVideo Decoratie: Weddingdeco.nl Trouwjurk: Pronovias via Bruidshuis Diana Trouwpak: ROKA Trouwringen: Rob Koenraads Edelsmid De bruiloft van By Linsey is gepubliceerd op: ThePerfectWedding.nl By Linsey