Maak kennis met ons Weddingdeco.nl team op One Fine Wedding Day. Let's meet op 14-15 oktober 2023. Shop jouw tickets via deze link: https://www.onefineweddingday.nl/tickets/

De mooiste dag uit jullie leven nóg een stapje mooier maken, daar doen we het voor bij weddingdeco.nl Al 10 jaar lang verkopen we de mooiste bruiloft decoratie, bedankjes en accessoires om jullie bruiloft écht perfect te maken!
Op zoek naar unieke items?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben heel wat gepersonaliseerde items! Van wijnflesstoppers met initialen tot welkomstborden, we hebben het allemaal

We hebben zeker wat jij zoekt, want met ons ruime assortiment zijn we al jaren de grootste trouwwebshop van Nederland en België!


Kom dus zeker een kijkje nemen op 14-15 oktober bij onze stand voor heel wat inspiratie om jullie bruiloft écht perfect te maken!

One Fine Wedding Day

Een bruiloft plannen kan een van de meest opwindende en tegelijkertijd uitdagende ervaringen zijn in het leven van een stel. Gelukkig zijn er evenementen zoals de One Fine Wedding Day beurs die koppels kunnen helpen bij het realiseren van hun droombruiloft.

Heel wat inspiratie!

De One Fine Wedding Day beurs is geen gewone huwelijksbeurs. Het is een oase van inspiratie, een plaats waar dromen tot leven komen en waar de meest getalenteerde professionals uit de trouwindustrie samenkomen om hun expertise te delen. Van sierlijke bloemstukken tot prachtige bruidsjurken en smaakvolle uitnodigingen, deze beurs heeft het allemaal.

Ontmoeting met top leveranciers

Een van de meest waardevolle aspecten van de One Fine Wedding Day beurs is de gelegenheid om te communiceren met vooraanstaande leveranciers uit de trouwbranche. Fotografen, bloemisten, cateraars, decorateurs en vele anderen zullen aanwezig zijn om hun werk te presenteren en advies te geven. Deze interacties zijn van onschatbare waarde bij het vinden van de juiste professionals die de visie van jullie als bruidspaar kunnen omzetten in realiteit. Aarzel dus zeker niet om ons op de beurs aan te spreken! Wij helpen je graag verder met al je vragen! Heb je geen vragen? Dan ben je nog steeds welkom aan onze stand om gezellig even te praten of om wat inspiratie op te doen!

Masterclasses

Naast het ontmoeten van leveranciers biedt de beurs ook heel wat masterclasses aan. Hier kunnen aanstaande bruidsparen inzicht krijgen in verschillende aspecten van het planningsproces, zoals styling, make-up, bruidstaarten, en nog veel meer. Deze praktische ervaringen kunnen helpen bij het verfijnen van ideeën en het nemen van weloverwogen beslissingen.

Trends en innovaties

Een bezoek aan de One Fine Wedding Day beurs is als een blik in de toekomst van de trouwbranche. Hier worden de nieuwste trends en innovaties op het gebied van bruiloften gepresenteerd. Of het nu gaat om baanbrekende technologieën voor trouwfoto's, de nieuwste bruidsmodetrends, of unieke cateringconcepten, deze beurs is de plek om op de hoogte te blijven van wat er nieuw en opwindend is in de wereld van trouwen.

Een leuke dag vol inspiratie

Samengevat is de One Fine Wedding Day beurs veel meer dan alleen een plek om leveranciers te ontmoeten. Of je nu net begint met het plannen van je bruiloft of op zoek bent naar de laatste details, deze beurs biedt voor elk bruidspaar iets waardevols. Zien wij je daar?