Een cadeau uitzoeken voor het bruidspaar kan soms nog best wel lastig zijn. Je wilt wel met iets origineels aankomen, maar tegelijkertijd moet het bruidspaar er ook wat aan hebben. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor het bruidspaar en zit jij met hetzelfde probleem? Gepersonaliseerde cadeaus zijn dé oplossing; origineel en toch persoonlijk! Met deze cadeaus maak jij zeker indruk op het bruidspaar!

Een uniek houten plankje

Een foto clipboard is één van de leukste gepersonaliseerde cadeaus voor het bruidspaar als je het aan ons vraagt! Een prachtig plankje waar zij de leukste, mooiste of dierbaarste foto aan kunnen bevestigen. Heel erg handig met een clipje, waardoor zij ook nog eens kunnen wisselen van foto.

Foto clipboard

Wedding memories

Een memorybox is de perfecte plek om alle wedding memories in te bewaren! De kist kan gevuld worden met foto's, de trouwkaart, de Save the Date kaart, de bruidstaarttopper, de corsage en nog veel meer. Een persoonlijk cadeau waar het bruidspaar ook echt nog plezier van hebben!

Memorybox

Cheers to love

Verras het bruidspaar met een uniek gepersonaliseerd glas. Kies uit whiskyglazen, champagneglazen en wijnglazen die stuk voor stuk prachtig gegraveerd zijn met de namen van het bruidspaar.

Gepersonaliseerde cadeaus

Wedding fund

Uit alle gepersonaliseerde cadeaus, is dit toch wel het cadeau waar het bruidspaar nog jaren lang plezier van zal hebben. Met dit gepersonaliseerde spaarpotje kan het paar gemakkelijk sparen voor de mooie toekomstplannen die nog zullen komen.

Een gepersonaliseerde kledinghanger

Een mooi persoonlijk aandenken aan de grote dag met een prachtige kledinghanger. Perfect om te personaliseren met de initialen van het bruidspaar. Het bruidspaar kan na hun grote dag hun outfit bewaren aan deze unieke kledinghanger.

Gegraveerd voor het leven

Ook een huisnummerbordje is een van de leukste gepersonaliseerde cadeaus om te geven aan het bruidspaar. Een naambordje met de namen van het paar gegraveerd voor bij de voordeur, die verkrijgbaar is in verschillende vormen en kleuren. Een super origineel en persoonlijk cadeau! Dit is een cadeau waar het paar nog jaren van kan genieten!

Naambordje

Geserveerd met liefde

Houdt het bruidspaar van hapjes? Of houden ze van lekker samen koken? Misschien is een houten serveerplank dan wel het perfecte cadeau! De serveerplank kan naar eigen wens gepersonaliseerd worden, waardoor je een uniek en persoonlijk cadeau creëert. Perfect voor het serveren van allerlei lekkere hapjes. Liefde gaat althans door de maag!

Gepersonaliseerde cadeaus

Houten wijnkist

Feliciteer het bruidspaar met een houten wijnkist! Dit komt namelijk altijd wel van pas. Wanneer de fles eruit is kan het bruidspaar de wijnkist ook nog gebruiken als een kleine bewaardoos van de grote dag. Wil je de wijnkist combineren met een lekkere fles wijn! Goed idee! Maak het dan nog meer speciaal door de fles te personaliseren met een uniek gepersonaliseerd wijnfleslabel.

Met deze gepersonaliseerde cadeaus zal je zeker en vast het bruidspaar heel erg blij maken. Een gepersonaliseerd cadeau is iets wat je graag wil bewaren en koesteren. Zeker als het cadeau te maken heeft met jullie speciale dag! Neem zeker een kijkje op onze website voor meer cadeau-inspiratie. We hebben namelijk niet alleen de leukste cadeaus voor bruidsparen maar ook voor de ouders van het bruidspaar, de ceremoniemeester, de bruidsmeisjes,....