Verloving

Ben jij van plan een huwelijksaanzoek te doen aan jouw partner? Of ben je recentelijk verloofd? Maar weet je niet hoe je dit op een unieke manier moet doen? Hier vind je alles wat je moet weten over de verloving! Van afleiding, tot timing en de perfecte ring. Hier zijn alle tips en know-hows van een verloving!

50 originele Instagram bijschriften voor jullie verloving!

Een verloving is een van de meest memorabele momenten in het leven, en het delen van dit bijzondere nieuws op sociale media is een geweldige manier om je vreugde te delen met vrienden, familie en volgers. Of je nu kiest voor een romantische foto, een grappig detail of een symbolische achtergrond, hier zijn 50 creatieve bijschriften om je te helpen...
> Lees meer

Verloofd! Tijd voor een feestje!

Yay! Je bent verloofd! Dat is toch iets wat je moet vieren? Geef daarom een verlovingsfeestje om gezellig te vieren met vrienden en familie. Een verlovingsfeest is een prachtige manier om jullie liefde te vieren en jullie toekomstige huwelijk aan te kondigen. Of het nu een intieme bijeenkomst is met familie en vrienden of een groter evenement, wij hebben alles...
> Lees meer

Ontdek onze velvet ringdoosjes

Hip en trendy, het velvet ringdoosje. Lees hier alles over de vorm, de kleuren en hoe je het kan personaliseren!
> Lees meer

Zo koop je een trouwpak!

Hoe koop je een trouwpak? Ik, Jennerino, geef tips en vertel wat ik te weten ben gekomen over het kopen va trouwpakken tijdens mijn zoektocht! Lees je mee?
> Lees meer

De leukste kerstcadeaus

Heb jij een vriend of een familielid die bijna gaat trouwen of ga jij zelf bijna trouwen? Dan maak jij zeker indruk met deze kerstcadeaus!
> Lees meer

Tips van Tineke: bruiloft plannen via Pinterest

Structuur in het weddingplannen krijgen? Gebruik Pinterest!
> Lees meer

IJsbrekers: spelletjes voor het vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeestje organiseren? Deze té leuke activiteiten kunnen echt niet ontbreken! Van gewaagde opdrachten tot brave truth or dares...
> Lees meer

Tips van Tineke: manieren om haar hand te vragen

Je aanstaande ten huwelijk vragen? Vergeet dan niet toestemming te vragen aan je schoonouders. Wij geven tips over hoe jij dit voor elkaar krijgt!
> Lees meer

Leuke alternatieven voor een save the date kaart

Zorg dat al jouw gasten ruim op tijd weten welke datum ze vrij moeten houden voor jouw bruiloft door middel van deze originele alternatieven voor een save the date.
> Lees meer

Waarom je niet wilt trouwen zoals in de film

Als je weer bij een bruiloft in een film zit weg te zwijmelen, is het makkelijk om te wensen dat je leven een film kon zijn. Maar trouwen zoals in de film? Schijn bedriegt...
> Lees meer

De meest romantische huwelijksaanzoeken

Bij ons is Valentijnsdag reden genoeg om een blog te besteden aan één van de meest romantische gebaren ter wereld: Het Aanzoek!
> Lees meer

Save the date kaart versturen

Vrienden en familie beginnen je te vragen wanneer de grote dag is, maar het is nog lang geen tijd om de officiële uitnodigingen te versturen. Tijd voor een save the date kaart!
> Lees meer

13 producten(en)