Mandy en ik zijn volop bezig met de voorbereidingen van onze huwelijk. Over zes maanden gaan wij namelijk al trouwen. De grote dag komt nu echt dichterbij. Tot nu toe hebben Mandy en ik veel samen geregeld. Alleen als bruidegom zal ik toch echt zelf mijn trouwpak moeten uitzoeken. Ik wil er natuurlijk ook goed uitzien. Hoe ik dit aanpak? Dat lees je hier. 

Wanneer ga ik mijn trouwpak kopen?

Op het internet heb ik veel artikelen gelezen over wanneer je het beste de zoektocht naar je trouwpak kunt gaan starten. Om niet in de stress te raken zou dat rond de 9 maanden liggen. Echter, is dat voor mij een ander verhaal. Ik heb ervoor gekozen om vijf maanden van te voren mijn trouwpak te kopen. Om precies te zijn op 11 april 2020. In de meeste winkels kan je terecht zonder afspraak, maar ik had al snel het idee dat een winkel aardig druk kan zijn. Daardoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak in te plannen bij ROKA. Hierdoor kan ik rustig een keuze maken. Stiekem weet ik al wat ik wil. De afspraak is meer om mijn visie tot werkelijkheid te brengen. De tip die ik aan aanstaande bruidegoms zou geven is: “het is handig om een idee te hebben hoe je eruit wilt zien op de grote dag”. 

Wie neem je mee naar deze mooie gelegenheid 

Het mooie van een trouwpak uitzoeken is dat het helemaal geheim is voor Mandy.Zo mag ik haar jurk ook niet zien voor de bruiloft. Vaak maak ik grapjes dat ik in een gekleurd pak ga trouwen. Puur om haar op verschillende ideeën te brengen. Om er toch voor te zorgen dat mijn pak aansluit op haar jurk moet ik de juiste mensen meenemen. Daarom ga ik verschillende mensen mee vragen. Welgeteld 8 mensen haha. Een van die mensen is haar beste vriendin. Die weet precies hoe Mandy eruit komt te zien en heeft veel gevoel voor mode. Zo kan ik het perfecte trouwpak uitkiezen. 

Waar let ik op bij het kiezen van een trouwpak?

Als bruidegom wil ik graag dat alles bij elkaar past, zoals het overhemd, trouwschoenen, riem en de das. Daardoor hoop ik dat ik alles in dezelfde winkel kan kopen. Zo kan ik zien of alles bij elkaar past. Ook werd mij verteld dat ik een strakke boxer aan moet doen… Dat zorgt ervoor dat er geen lijnen te zien zijn door mijn pantalon. The more you know haha. Verder wil ik graag voor kwaliteit gaan. Als persoon vind ik het belangrijk om

 er op deze dag er extra goed uit te zien. Er spelen dus veel factoren mee bij het uitzoeken van een trouwpak. Het is niet makkelijk om een mooi pak uit te zoeken. 

Hoe mijn trouwpak eruit komt te zien? Daar moet je helaas nog even op wachten! Heb jij het perfecte trouwpak al gevonden? Laat het ons weten in de comments!

Auteur Jennerino