De meest romantische dag van het jaar is bijna daar: Valentijnsdag. Bij ons is dat reden genoeg om een blog te besteden aan één van de meest romantische gebaren ter wereld: Het Aanzoek! Doe inspiratie op met deze romantische huwelijksaanzoeken.

Disneyland

Zodra je verloofd bent zijn er twee vragen die iedereen je zal stellen: mag ik de ring zien en hoe was je aanzoek? En dan wil je natuurlijk wel met een goed verhaal aankomen. Aangezien de meeste aanzoeken door de man gedaan worden, is het maar afwachten. Het is wel zo dat ook de mannen er steeds meer werk van maken. De vriend van Patricia uit dit filmpje ging echt “all out” met een heel speciaal aanzoek in Disneyland Parijs.

How he asked

Als je echt een avondje wilt zwijmelen, kijk dan eens op de website www.howheasked.com. Hier kun genieten van honderden foto’s en video’s van aanzoeken. Het is prachtig om te zien hoe uiteenlopend de aanzoeken zijn. Van romantisch met zijn tweetjes onder het Noorderlicht of in het gezelschap van heel veel mensen bij de Eiffeltoren; zolang jullie je er maar goed bij voelen. Voor de één is het iets heel persoonlijks en een ander wil het moment graag met familie en vrienden delen. Je kunt hier dus heel goed inspiratie opdoen, ook voor dames die hun vriend of vriendin willen vragen is er van alles te zien.

Leap Year

En als we het nu toch hebben over de dames die het aanzoek doen: 2016 is een schrikkeljaar, en volgens een oude Ierse traditie mogen dames op 29 februari hun lief ten huwelijk vragen. Dus als je denkt dat jouw lief niet durft, waag dan zelf de sprong!

Wees creatief

Lieve decoratie kan zo’n speciaal moment nóg mooier maken. Knoop bijvoorbeeld de ring aan een mini hart slinger aan het einde van een speurtocht. Schrijf het op een krijtbord of gebruik  mooie gouden glitter alfabetstickers op ballonnen voor dé vraag. Zet het strand helemaal vol met candle bags en sta haar daar op te wachten. Er is zoveel moois te bedenken!

Dus ken je iemand die er over zit te denken om deze super spannende en romantische stap te zetten, laat ze dan deze blog lezen ter inspiratie.

Hoe ben jij gevraagd? Deel je verhaal met ons via Facebook! We zwijmelen graag met je mee... ;-)