Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Een vrijgezellenfeestje is niet compleet zonder de leukste spelletjes, matchende outfits en het overmatig gebruiken van alcohol (tip, neem dit met een korrel zout). We got your back, want de leukste games hebben we voor je op een rijtje gezet, zodat jouw hen party het beste feestje ooit wordt! Dit zijn onze tips voor activiteiten en spelletjes voor het vrijgezellenfeest...

Opdrachten

Gaan jullie op pad? Dan is het misschien leuk om voor de bride een aantal opdrachten mee te geven die ze die avond moet uitvoeren! Het opzoeken van het randje is leuk, maar zorg wel dat het opdrachten zijn waarbij het schaamrood niet op de wangen van de bruid komt te staan.

SHOTS

Om het feestje te beginnen, beginnen we met shots! Met deze leuke take a shot standaard kan je de shotjes presenteren in stijl. De shotjes kunnen jullie voor de leuk nemen, maar jullie kunnen er ook een leuk spelletje aan verbinden. Zo kunnen jullie een quiz over de bride-to-be doen en bij elk fout antwoord wat jij geeft moet er gedronken worden!

Prosecco pong

Vergeet bier pong, want wij hebben prosecco pong! Dit is een super leuk spel om in teams te spelen en het brengt gelijk de sfeer erin. Het enige wat je nodig hebt is je girls, een (lang) tafel en prosecco. Time to play dus!

IJsbrekers voor de bachelorette party!

Truth or dare?

Doen, durven of te waarheid vooooor… DE BRUID! Truth or dare is en blijft een van de leukste spelletjes, ook als je geen tiener meer bent. Met deze truth or dare kaartjes van de Floral Hen party en de Blush Hen party kunnen jullie zelf truths or dares opschrijven en er vervolgens de kraslaag overheen plakken. Super leuk dus om met de meiden te spelen.

Say cheese!

Willen jullie het iets rustiger aan doen? Dan is foto’s maken met de leukste party props misschien nog wel een goed idee. Er is geen twijfel over mogelijk dat iedereen deze onvergetelijke avond moet vastleggen, dus waarom zou je dit niet op de meest leuke manier ever doen? Scoor een leuke polaroid camera. Zorg wel dat jullie genoeg navullingen hebben, want er zullen vast méga veel foto’s gemaakt worden! Om de foto’s extra leuk te maken zijn er wel bijpassende accessoires voor nodig. Denk hierbij aan de Blush Hen en Floral Hen party props of super gekke brillen waarmee jullie zeker de show zullen stelen!

Alles voor het vrijgezellenfeest

Genoeg spelletjes voor het vrijgezellenfeest, nu moet deze bachelorette nog goed aangekleed worden. Bekijk al onze vrijgezellenfeest decoratie of neem een van deze te gekke collecties:

Welk van deze activiteiten ga jij doen of heb jij gedaan op het vrijgezellenfeestje? Laat het ons weten in de comments!