• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren

Polaroid Camera

Uniek in Nederland! In samenwerking met Fujifilm hebben wij de Instant Photo Box ontwikkeld. De box bevat een Instax Wide 300 Polaroid camera, hiermee maak je, op ieder gewenst moment, foto's die direct afgedrukt worden. Een tastbare herinnering van de mooiste en meest bijzondere momenten op jullie bruiloft! Met de polaroid camera maak je heel simpel de leukste foto's. Klikken, heel even wachten, wapper met de foto en jullie hebben de mooie herinneringen van jullie bruiloft snel afgedrukt op een foto.  

Maar het wordt nog beter .... de Instant Photo Box bevat een voucher om, kosteloos, 60 gepersonaliseerde kaders te bestellen. SAY WHAT!? Ja, je leest het goed, gepersonaliseerde kaders voor je Instax camera! Deze ontwerp je gemakkelijk in de stijl van jullie bruiloft op www.instantphotobox.nl.

Gepersonaliseerde Polaroid foto's voor jullie bruiloft

Je kunt een ontwerp van ons aanpassen, maar ook zelf een ontwerp maken. Je bestelt deze gepersonaliseerde kaders met de code op je voucher en ontvangt ze binnen 7 dagen, kosteloos, via de post. Persoonlijker kun je een foto niet maken! Een uniek aandenken aan jullie trouwdag.

Keer op keer plezier van jouw eigen Polaroid camera

Ook super handig om te weten is dat de Instax camera keer op keer opnieuw gebruikt en bijgevuld kan worden. Dat maakt deze set uitermate geschikt voor mooie vele momenten zoals bruiloften, babyshowers, jubilea, vrijgezellenfeesten, Oud & Nieuw etc. En je hebt jaren plezier van de camera en de foto's. Je neemt de polaroid camera altijd eenvoudig met je mee. Wil je een beetje humor aan de foto's toevoegen? Bekijk dan ook even de leukste photobooth props in ons assortiment.

Wil je echt indruk maken op de gasten? Bestel dan de Instant Photo Box en leg de mooiste momenten direct vast.

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Op zoek naar extra info en video's? Bekijk hier de informatiepagina van de Instant Photo Box.

FOTOCREDITS

Fotograaf: CHYMO & MORE Photography
MUAH: Très Jolie Visagie
Locatie: Smooth