Ceremonie

Ceremonie

Onmisbare items voor tijdens de trouw ceremonie
Lees meer Toon minder

De mooiste trouwartikelen

Voor een goed gestijlde bruiloft heb je natuurlijk de leukste en mooiste trouwartikelen nodig. Met de trouwartikelen in onze shop kan je alle kanten op! Je gasten en geliefden zullen gegarandeerd verrast zijn. Je kleedt de ruimte er niet alleen mee aan, maar je brengt ook sfeer. De huwelijksceremonie is het belangrijkste moment op jullie trouwdag. Geef daarom de ceremonie stijl met onze trouwartikelen. Laat de gasten na de ceremonie bellen blazen met een feestelijke bellenblaas of leg een loper uit waar jullie met veel liefde over heen lopen. Met kleine details maak je jullie bruiloft persoonlijk. 

Loper bruiloft

Leg de loper maar uit! Je maakt op een van onze lopers een geweldige entree. In jullie trouwjurk en trouwpak lopen jullie over de loper naar het altaar. De loper geeft een speciaal effect en het wordt in een handomdraai een romantisch looppad. Hebben jullie bruidsmeisjes? Dan kunnen zij over de loper rozenblaadjes strooien. Een bruiloft loper is een geweldige vloerdecoratie voor jullie mooiste dag. Weet je wat het nog leuker maakt? Wij hebben ook lopers in ons assortiment die je kan personaliseren. Kies het ontwerp, noteer jullie namen en eventueel jullie trouwdatum. Zo maak je het extra persoonlijk! 

Rozenblaadjes & confetti

Feestelijk, romantisch en stijlvol. Rozenblaadjes en confetti zijn een onmisbare decoratie items voor een bruiloft. Rozen staan bekend als symbool voor de liefde, geluk en genegenheid. Er is dus niks mooiers om de kleurrijke en veelzeggende rozenblaadjes te gebruiken op jullie bruiloft. Het strooien van de blaadjes is al jaren een traditie die vooral op bruiloften voorkomt. Zorgen jullie voor een rooskleurig ontvangst en strooien jullie de mooiste rozenblaadjes? Bij ons shop je de blaadjes in diverse kleuren, die overigens voor ieder bruiloft thema geschikt zijn. Met confetti wordt het echt een feest! Feestelijker kan bijna niet. Confetti is een uitstekend alternatief voor het strooien van rijst. Het is niet alleen leuk om confetti te strooien naar het bruidspaar, maar is ook perfect te gebruiken als tafeldecoratie. 

Ringkussens & ringdoosjes de trouwringen

Het uitwisselen van de ringen wordt tijdens jullie ceremonie een bijzonder moment. Het maakt het moment extra speciaal als de ringen op een mooi ringkussentje of in een ringdoosje liggen, in plaats van dat je ze uit je broekzak haalt. Op een ringkussen of in een ringdoosje worden de ringen aan het bruidspaar gegeven en dan komt het moment dat de ringen om de beurt om elkaars vinger geschoven worden. De verschillende varianten maakt het voor iedere bruiloft toegankelijk om een ringkussen of doosje aan te schaffen. Van jute ringkussens tot aan chic & shabby ringkussens. En van stijvolle ringdoosjes tot aan houten ringdoosjes en gepersonaliseerde ringdoosjes. Voor ieder wat wils! Ringkussens & ringdoosjes zijn echt trouwartikelen die niet mogen ontbreken op jullie bruiloft. 

Maak een betoverende indruk

Een trend dat langzaam is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, de wedding wands. Zoals iedereen wel weet staat wedding voor trouwen. Maar wand is minder bekend en betekent toverstok. De wedding wands zijn romantisch, sierlijk en een super leuk alternatief voor rijst, confetti of rozenblaadjes. De gasten juigen met de weddings wands het bruidspaar toe of zwaaien ze er aan het einde van de avond mee uit. Bestel de mooiste trouwstafjes en maak het plaatje compleet. Ook de bellenblaas is geweldig voor na de ceremonie. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor volwassenen. Schitterende effecten en oogverblindende foto's als jullie gasten in een erehaag staan met een wedding wand of een bellenblaas. Een geweldig trouwartikel! Vind je niet?