Gastenboek bruiloft

Gastenboek bruiloft

Lieve woorden en wensen van jullie gasten

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Lees meer Toon minder

Je bruiloft, de mooiste dag van je leven, een dag om nooit te vergeten! Maar weet jij aan het einde van de dag wie jullie allemaal een handje hebben gegeven? En wat zij tegen jullie gezegd hebben? Laat het niet alleen bij mooie herinneringen blijven, maar ga voor een en mooi tastbaar aandenken. Laat jullie gasten hun gelukswens voor jullie opschrijven in een gastenboek. Met een gastenboek op jullie bruiloft kunnen jullie na afloop alle mooie wensen zo vaak nalezen als jullie willen. Zo wordt de mooiste dag van jullie leven niet alleen een fotoboek vol mooie herinneringen, maar een tastbaar aandenken door middel van een gastenboek.

Orgineel gastenboek bruiloft

Bij een gastenboek denk je waarschijnlijk aan de standaard traditionele en “saaie” gastenboeken. Die tijd is voorbij! Hier vind je het leukste, hipste en orgineelste gastenboek voor jullie bruiloft. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een vintage gastenboek, Chic & Shabby, Advice gastenboek, Vintage romance gastenboek, chic boutique gastenboek, just married gastenboek en ga zo maar door. Bekijk hier onder het complete assortiment boeken en pennen en kies een origineel gastenboek in de stijl van jullie bruiloft.

Alternatief gastenboek

Het ene bruidspaar wilt een traditioneel gastenboek en het andere bruidspaar wilt net even iets anders. De leukste items als alternatief gastenboek zijn te vinden in onze shop. Zo hebben we beschrijfbare stenen en houten schijfjes waar jullie gasten een mooie boodschap op kunnen achterlaten. Ook is het natuurlijk helemaal geweldig als de gasten een foto maken en deze bundelen tot een gastenboek. Zet een fotokist of polaroid camera neer, wat leuke photobooth props en de leukste herinneringen staan op de foto.

Vingerafdruk gastenboek

Je bent het vast wel eens tegen gekomen om het internet. Het is helemaal hip om een fingerprint gastenboek te maken op jullie bruiloft. Iedere gast drukt zijn vingerafdruk op een vel of canvas. Alle vingerafdrukken vormen samen een schilderij vol mooie wensen die je als aandenken aan de muur kunt hangen. 

Wensboom met wedding wishes

Het is een opkomende trend, de wensboom. Een fantastisch alternatief voor de standaard gastenboek. Je zet de boom neer op jullie huwelijksfeest of bij de bruiloft receptie. Leg er leuke labels bij waar de gasten hun wens voor het bruidspaar op kwijt kunnen. Daarna kunnen ze de labels in de wensboom ophangen. Het zijn wensbomen met verschillende vertakkingen, dus genoeg ruimte om de labels aan op te hangen. Neem na de bruiloft de wensboom mee naar huis en geef het een mooi plekje.

Wat jullie voorkeur ook heeft, je vindt het bij Weddingdeco.nl. Bestel jullie favoriete gastenboek voor de bruiloft gemakkelijk en voordelig online.