• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren

Gastenboek bruiloft

Je bruiloft, de mooiste dag van je leven, een dag om nooit te vergeten! Maar weet jij aan het einde van de dag wie jullie allemaal een handje hebben gegeven? En wat zij tegen jullie gezegd hebben? Laat het niet alleen bij mooie herinneringen blijven, maar ga voor een en mooi tastbaar aandenken. Laat jullie gasten hun wens voor jullie opschrijven in een gastenboek. Met een gastenboek op jullie bruiloft kunnen jullie na afloop alle mooie wensen zo vaak nalezen als jullie willen. Zo wordt de mooiste dag van jullie leven niet alleen een fotoboek vol mooie herinneringen, maar een tastbaar aandenken door middel van een gastenboek.

Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Een orgineel bruiloft gastenboek?

Bij een gastenboek denk je waarschijnlijk aan de standaard traditionele en “saaie” gastenboeken. Die tijd is voorbij! Hier vind je het leukste, hipste en orgineelste gastenboek voor jullie bruiloft. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een vintage gastenboek, Chic & Shabby, Advice gastenboek, Vintage romance gastenboek, chic boutique gastenboek, just married gastenboek en ga zo maar door. Bekijk hier onder het complete assortiment en kies het gastenboek in de stijl van jullie bruiloft.

Fingerprint gastenboek

Je bent het vast wel eens tegen gekomen om het internet. Het is helemaal hip om een fingerprint gastenboek te maken op jullie bruiloft. Iedere gast drukt zijn vingerafdruk op een vel. Alle vingerafdrukken vormen samen een boom vol mooie wensen. 

Op Weddingdeco.nl vind je meer dan alleen de standaard ‘Just Married’ bruiloft decoratie. Je vind er een groot aanbod hippe decoratie voor de perfecte bruiloft. Je kunt een stijl of thema kiezen voor het gehele bruiloft, maar ook verschillende hippe stijlen combineren.

Alternatief gastenboek

Wanneer je op zoek bent naar een origineel alternatief voor een gastenboek dan zit je bij weddingdeco.nl ook helemaal goed. Zo hebben we Beschrijfbare stenen waar jullie gasten een mooie boodschap op kunnen achterlaten. Ook hebben we diverse wensbomen. Dit is een echte eyecatcher tijdens de bruiloft. De gasten kunnen dan kaartjes met lieve boodschappen in de boom hangen.