• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren
Filteren

Gastenboek bruiloft

Laat jullie gasten een boodschap of hun wens naar jullie opschrijven in een gastenboek tijdens de bruiloft receptie. Alle mooie wensen, berichten en boodschappen voor het kersverse bruidspaar blijven mooi bewaard in een gastenboek. Jaren later zullen jullie er nog steeds plezier van hebben. Het is dus niet alleen iets leuks, maar het is ook ontzettend waardevol. Zodra jullie het boek openslaan, zullen alle mooie momenten van jullie bruiloft weer naar boven komen. Leg de gastenboek neer bij jullie bruiloft receptie of op het feest. Al jullie gasten krijgen hierdoor de gelegenheid om iets in jullie gastenboek te schrijven. 

Bestel een mooi gastenboek voor de bruiloft eenvoudig online op Weddingdeco.nl. ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*

Van hoog naar laag sorteren

64 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

64 artikel(en)

Originele gastenboeken voor jullie bruiloft

Het hoort erbij! Een gastenboek kan op jullie bruiloft niet ontbreken. Het is een trouwartikel wat ontzettend waardevol is en wat jaren meegaat. De bruiloft gastenboeken zijn er in verschillende soorten, vormen en formaten. Denk aan een stijlvol, klassiek, vintage of Bohemian gastenboek. Genoeg keuze dus! Vergeet geen pennenset of mooie houten potloden bij het gastenboek neer te leggen. In een origineel bruiloft gastenboek schrijven jullie dierbare, vrienden en wellicht collega's o.a. de mooiste huwelijkswensen op papier. Kies een origineel gastenboek voor jullie bruiloft eenvoudig online op Weddingdeco.nl. 

Fleur je gastenboek op met de leukste foto's

Willen jullie liever geen standaard lappe wensteksten in jullie gastenboek? Laat jullie gasten dan leuke foto's maken in de photobooth of met een polaroid camera. Leg er wat photobooth props bij om de foto's hilarisch te maken. Laat jullie gasten de foto's in jullie bruiloft gastenboek doen en wellicht schrijven ze er nog iets moois bij. Jullie bruiloft gastenboek wordt hierdoor origineel en wordt het niet zo standaard serieus boek. Een origineel bruiloft gastenboek is natuurlijk veel leuker!