• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Krijtborden

Lees meer Toon minder

Wil je krijtborden gebruiken op je bruiloft? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben een breed assortiment. Van grote krijtborden tot kleine krijtbord hartjes op een knijper in diverse kleuren. En van krijtbord labels voor op snoeppotten tot een tafelbord met een krijtbord hart. Wees dus lekker creatief en ga aan de slag met krijtborden en maak je bruiloft persoonlijk.

per pagina
10 items
Lees meer Toon minder

Krijtborden op je bruiloft

Het is een trend. Een leuke trend! Het is een simpel idee, maar je kan je creativiteit er flink op los laten gaan. Wij hebben verschillende formaten en soorten krijtborden voor jullie verzameld. Jullie kunnen kiezen uit hangende krijtborden, staande krijtborden en krijtbordjes op standaard. Je kan krijtborden gebruiken om je gasten bepaalde dingen te vertellen. Denk hierbij aan de tafelindeling, een welkomstboodschap of waar de ceremonie plaatsvindt. Pak een krijtstift of fijne krijtjes en verras je gasten met de leuke krijtborden. Ze zijn ideaal voor elke bruiloft. De krijtbordjes zijn ook na de bruiloft nog super leuk om ze bijvoorbeeld in huis te hangen of neer te zetten. 

Krijtbord etiketten & op knijpers

Krijtbord etiketten zijn leuk om te gebruiken voor op snoeppotten, bedankjes of trouwkaarten. Je kan ze plakken waar je maar wilt. Schrijf er leuke woorden of een inspirerende korte tekst op. Jullie kunnen dus zelf aan de slag met jullie creativiteit en wensen. De krijtbordjes op knijper zijn ontzettend leuk om bijvoorbeeld de tafelindeling mee te maken. Knijp de krijtbordjes aan een glas of servet vast en jullie gasten kunnen plaats nemen aan tafel. 

Krijtborden op standaard

Ja, ze zijn leuk! De krijtbordjes op standaard zijn multifunctioneel. Ze zijn uitstekend te gebruiken om gerechten op te schrijven en bij het buffet neer te zetten. Jullie kunnen er ook tafelnummers of de tafelindeling op schrijven, zodat jullie gasten weten waar ze plaats mogen nemen en wat hun tafelnummer is. Of wijs jullie gasten naar een bepaalde locatie. De krijtbordjes op standaard zijn niet alleen handig, maar ook super decoratief.