Betalen

NL: iDEAL - Bancontact - Mistercash - Sofort
Online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard
Betaling via Maestro, MasterCard of Visa. Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd.

Overboeking Vooraf
Wanneer je deze optie kiest dien je het bedrag vooraf en binnen 14 dagen, te voldoen. Je bestelling wordt verstuurd wanneer het bedrag door ons is ontvangen. Let op een overboeking kan 2-3 dagen duren.

Achteraf betalen binnen 30 dagen met Klarna
Bij het afrekenen checkt Klarna je kredietwaardigheid en bepaalt of je in aanmerking komt om achteraf te mogen betalen. Bij akkoord kan je via Klarna bestellen. Je ontvangt een betaalverzoek vanuit Klarna zodra de bestelling verstuurd is. Klarna rekent €1,95 betalingkosten.

Apple Pay
Betaal als Apple gebruiker snel en veilig met Apple Pay, als jouw creditcard is gekoppeld aan jouw Apple Wallet. 

Giropay
Giropay is een populaire Duitse online betaalmethode die klanten in staat stelt om veilig en direct betalingen te doen via hun bankrekening.

KBC/CBC
Met deze betaalmethode kunnen klanten van beide banken eenvoudig en snel online betalen via de vertrouwde online bankomgeving. 

PayPal
Online betalen via jouw PayPal account in een vertrouwde omgeving. 


Intracommunautaire handeling
BTW Factuur
Klanten buiten Nederland met een geldig BTW-nummer moeten voor het bestellen eerst een account aanmaken en contact met ons opnemen. Wij kunnen dan het opgegeven BTW-nummer verifiëren en je account dusdanig instellen dat je BTW-vrij kunt bestellen. Bestel je zonder dit te doen, dan wordt door de site automatisch BTW gerekend. Wij kunnen dit niet achteraf corrigeren.


Mollie
Voor al onze betaalmethode maken wij gebruik van de payment service provider Mollie. Mollie verwerkt de betalingen en geeft terugkoppeling over de status van betaling.