Trouwkaarten

Trouwkaarten

Maak van de aankondiging al een feestje!

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Foliekaarten
Foliekaarten
Lees meer Lees minder

Wil je extra luxe en unieke kaart? Kies dan voor een afwerking met folie. Laat jullie namen eruit springen en geef ze een foliekleur, je kan kiezen uit vier kleuren. Goud, Zilver, Roségoud of Koper. Bekijk onze collectie, die dagelijks wordt aangevuld. Wist je dat je in de editor gemakkelijk zelf de foliekleur kan wijzigen en nieuwe elementen kunt toevoegen?

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Lees meer Toon minder

Trouwkaarten van Weddingdeco; de mooiste trouwkaarten voor de mooiste dag

Trouwkaarten maken doe je zelf!

De mooiste trouwkaarten en drukwerk maak je gewoon zelf. Weddingdeco heeft voor jou de bijzondere collecties en ontwerpen verzameld van persoonlijk geselecteerde designers.  

Kies het ontwerp dat past bij jullie en het bruiloftthema en personaliseer hem in enkele simpele stappen. Voeg eigen tekst, foto en afbeeldingen toe en maak zo jullie eigen unieke ontwerp.

Trouwhuisstijlen voor elke thema

Wordt het een vintage bruiloft, een schitterende strandbruiloft of een klassieke bruiloft? Welk thema jullie ook kiezen, met onze complete trouwhuisstijlen zijn al je trouwkaarten en drukwerk een prachtig stijlvol geheel. De trouwstijlen bevatten alle kaarten die je nodig hebt van de save the date kaart en uitnodigingen tot het dagprogramma, menukaart en bedankkaartje.

Sluitzegels voor jullie trouwkaart

Sluit de enveloppe van jullie trouwkaart met een originele sluitzegel. Ontwerp ze zelf met onze handige ontwerptool. Je kan ze naar eigen smaak en stijl ontwerpen. Wat ook erg leuk is... ontwerp de sluitzegels zo dat ze perfect passen bij de stijl van jullie trouwkaart. Door de sluitzegels wordt het voor de ontvanger al leuk om de enveloppe open te maken.