• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Waxinelichthouders

Lees meer Toon minder

Ontdek onze prachtige collectie gepersonaliseerde houten waxinelichthouders, perfecte trouwbedankjes om de liefde te vieren. Graveer de namen van het bruidspaar en de trouwdatum voor een blijvende herinnering. Weddingdeco.nl, dé trouwwebshop voor unieke en persoonlijke trouwdecoratie.

per pagina
11 items
per pagina
11 items
Lees meer Toon minder

Welkom bij Weddingdeco.nl - Unieke Houten Waxinelichthouders als Persoonlijke Trouwbedankjes

Bij Weddingdeco.nl begrijpen we dat elk detail van je bruiloft speciaal moet zijn, inclusief de bedankjes voor je dierbare gasten. Daarom presenteren we met trots onze houten waxinelichthouder trouwbedankjes - een elegant en gepersonaliseerd geschenk dat de herinneringen aan jullie grote dag voor altijd zal koesteren.

Houten Waxinelichthouder Trouwbedankjes: Een Overzicht

Onze houten waxinelichthouders zijn meer dan alleen bedankjes. Ze zijn de perfecte combinatie van stijl en sentiment, met ruimte voor een waxinelichtje om een zachte gloed van liefde te verspreiden. Het speciale tintje? Deze prachtige bedankjes kunnen worden gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum, zorgvuldig gegraveerd in het hout voor een blijvend effect.

Een Herinnering om te Koesteren

Onze waxinelichthouders dienen niet alleen als bedankje voor de aanwezigheid van je gasten, maar ook als een blijvende herinnering aan jullie speciale dag. Ze zullen jarenlang stralen in het huis van je gasten, een constant aandenken aan de liefde en vreugde die tijdens je bruiloft werden gedeeld.

Bijzonder en Op Maat Gemaakt

Bij Weddingdeco.nl begrijpen we het belang van uniciteit. Daarom personaliseren we deze bedankjes op maat voor elk bruidspaar, met de gravure die bij jullie past. Dit maakt onze houten waxinelichthouders een uitzonderlijk en persoonlijk aandenken aan je bruiloft.

Weddingdeco.nl - Jouw Trouwwebshop

Weddingdeco.nl is niet zomaar een trouwwebshop; we zijn de grootste in Nederland en België. Ons uitgebreide assortiment omvat niet alleen bedankjes, maar ook decoratie, trouwkaarten, en accessoires. We zijn toegewijd om je te helpen bij het plannen van de bruiloft van je dromen, met liefde en aandacht voor elk detail.

Kies voor Unieke Trouwbedankjes

Wil je je gasten bedanken met een geschenk dat hun harten verwarmt? Kies dan voor onze houten waxinelichthouders, gepersonaliseerd en klaar om de liefde te verspreiden. Bezoek onze webshop en ontdek een wereld van trouwdecoratie en accessoires. Bij Weddingdeco.nl draait alles om jouw speciale dag - we helpen je graag om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Bestel vandaag nog en geef je gasten een blijvend aandenken aan je liefdevolle huwelijk!