• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Bellenblaas

Lees meer Toon minder

Niets zo vrolijk als bellen blazen wanneer het bruidspaar het stadhuis of de trouwlocatie verlaat na de ceremonie. Een bruiloft bellenblaas is een perfect alternatief wanneer er niet met confetti of met rozenblaadjes gestrooid mag worden. De bubbels zien er super feestelijk uit. 

per pagina
4 items
Lees meer Toon minder

Bellenblaas voor je bruiloft

Het traditionele rijst gooien is niet altijd even prettig en op veel locaties zelfs niet toegestaan. Zou jij het fijn vinden om overal rijstkorrels terug te vinden in je trouwjurk? Of je getuigen direct met stoffer en blik aan het werk te zetten om alles op te ruimen? Hoe romantisch is het als jullie wandelen door een haag van bellen geblazen door jullie gasten? De combinatie van bellen en de kleuren die schitteren om jullie heen is toch een plaatje om te zien? En waarschijnlijk is de trouwlocatie er ook blij mee dat er geen rijst geveegd hoeft te worden!

Blaas in stijl!

Je vindt hippe bellenblazen met hartjes, in de vorm van een bruidstaart of in de vorm van een champagnefles. Bubbels komen tenslotte uit een champagnefles, toch? Veelal is een bellenblaas verkrijgbaar in verschillende kleuren en zo is alles perfect in de stijl van jullie bruiloft.

Bellenblaas laat geen vlekken achter

Een grote angst op je bruiloft is vlekken op je jurk. De bellenblaas van Weddingdeco.nl laten geen vlekken achter op jullie mooie outfits. Onbezorgd genieten, een prachtig plaatje en mooie foto’s met bellenblaas!