Cadeaus

Cadeaus

Verras jullie weddingteam met een uniek cadeau


  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Lees meer Toon minder

Huwelijkscadeau

Aan het einde van de bruiloft willen jullie de getuigen, bruidsmeisjes en jullie ouders zeker niet vergeten. Als dank voor hun inzet rondom de bruiloft kunnen jullie een origineel cadeau bestellen. Denk bijvoorbeeld aan manchetknopen voor de getuigen, een handtasje voor de bruidsmeisjes of de zachtste zakdoeken voor de happy tears van jullie ouders. Bij Weddingdeco.nl vind je een groot assortiment aan cadeaus om jullie dierbare te bedanken. En vergeet jullie gasten niet te bedanken met de leukste trouwbedankjes

Huwelijkscadeau ouders

Willen jullie je ouders bedanken of hun verrassen met een cadeau? Bekijk dan onze huwelijkscadeaus voor ouders. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse zakdoeken in ons assortiment. Hiermee kunnen jullie ouders hun happy tears weg vegen. Of wat denk je van de te gekke tassen voor de moeders? Zij kunnen hierin al hun spulletjes meenemen die zij die dag denken nodig te hebben, maar het is uiteraard ook een geweldig aandenken voor na de bruiloft. De vaders mogen natuurlijk niet vergeten worden! Een klein detail die de vaders kunnen dragen, zijn de machetknopen. Te gekke manchetknopen voor de vader van de bruid of manchetknopen voor de vader van de bruidegom. De huwelijkscadeaus voor ouders zijn origineel, uniek en super leuk om te geven.

Leuke huwelijkscadeaus voor de bruidsmeisjes

Spreek je waardering uit naar de bruidsmeisjes of vraag op een originele manier of je dierbare vriendin, zus of nicht jouw bruidsmeisje wilt zijn. Een leuk en origineel cadeau zijn de vrolijk en stijlvolle tassen. De bruidsmeisjes kunnen vol trots laten zien dat hun een belangrijk onderdeel van de dag zijn. Want bij iedere bruiloft hoort eigenlijk wel een bruidsmeisje toch?  Met de bridesmaid oorbellen vraag je op een leuke manier 'Wil je ons bruidsmeisje zijn?'. Met welk bruidsmeisjes cadeau verrassen jullie je bruidsmeisjes op of na jullie bruiloft?

Cadeau bruidspaar

Het is het altijd lastig om een leuk, origineel en onvergetelijk cadeau voor het bruidspaar te kopen. Schrijft het bruidspaar graag de voortgang van hun bruiloft op? Het 'I do! Trouwdagboek' is hier dan perfect voor! De kleinste, grootste en grappigste momenten kunnen zij in hun trouwdagboek noteren en lezen dit later met veel plezier terug. Natuurlijk de Mr. & Mrs. cadeaus. Van Mr. & Mrs. mokken tot aan Mr. & Mrs. eierdopjes. De cadeaus passen perfect bij een Mr. & Mrs. bruiloft thema. Naast de bruidspaar cadeaus hebben wij ook bruidegom cadeaus en cadeaus voor de bruid in onze shop staan. Koop de origineelste cadeaus voor het bruidspaar online op Weddingdeco.nl.

Enveloppendoos bruiloft

Een gevuld envelopje is een veel gegeven cadeau voor het bruidspaar. Om de enveloppen makkelijk bij elkaar te houden is een enveloppendoos uiterst geschikt om neer te zetten. De enveloppendozen en enveloppenboxen zijn er in allerlei vormen, formaten en kleuren dat er voor elke bruiloft wel een bijpassende enveloppendoos te vinden is. Een mooi gestijlde doos kan je in het zicht zetten. Na het feliciteren laat je de doos door een betrouwbaar iemand beheren en kunnen jullie weer volop doorgaan met feesten. Je wilt natuurlijk niet dat er iemand vandoor gaat met jullie bruiloft enveloppendoos of enveloppenbox.