• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Happy Tears Doosjes

Lees meer Toon minder

Op zoek naar het perfecte cadeau om de gelukkige momenten op een bruiloft nog specialer te maken? Zoek niet verder! Onze Happy Tears Doosjes zijn het ideale geschenk om de tranen van vreugde tijdens een huwelijk te vangen.

per pagina
7 items
per pagina
7 items
Lees meer Toon minder

Het Happy Tears Doosje Modern is een prachtig vormgegeven doosje, speciaal ontworpen om de emotionele momenten van een bruiloft te omarmen. Dit doosje is meer dan alleen een opbergplek voor tissues; het is een symbool van liefde, vreugde en gedeelde emoties.

Elke keer dat er een traan van blijdschap wordt vergoten, kan deze met liefde in het Happy Tears Doosje Modern worden bewaard. Het doosje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een eigentijds ontwerp dat perfect past bij elke bruiloftsstijl. Met zijn elegante afwerking en stijlvolle uitstraling zal dit doosje zeker de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Happy Tears Doosjes

Niet alleen is het Happy Tears Doosje een geweldig cadeau voor het bruidspaar, maar het kan ook dienen als decoratie op de trouwlocatie. Plaats het op de ceremonietafel of bij de gastenboektafel, zodat iedereen de gelegenheid heeft om hun gelukstranen te vangen. Vul de doosjes zelf met tissues.

Het Happy Tears Doosje is meer dan een decoratief item; het is een betekenisvolle herinnering aan de liefdevolle momenten die tijdens de bruiloft worden gedeeld. Elke keer dat je gasten het doosje zal gebruiken, zullen ze worden herinnerd aan de oprechte emoties en de onvergetelijke dag die ze samen met jullie hebben beleefd. Doordat jullie gasten dit product opnieuw kunnen blijven gebruiken maakt dit het ook nog eens een duurzaam trouwbedankje.